Kryds og vind

Konkurrence: Kender du årets sødeste nisse?

3. november 2021 Af Cecilie Lunding Tolversen. Foto: Privat
Tag årets nisse-foto, og sørg for at få Ude og Hjemme med på billedet. Send dit foto til os, og deltag i konkurrencen om 500 kr. og hovedgevinsten på 3.000 kr. kontant!

Vil du hjælpe os med at finde årets sødeste nisse? Det er hyggeligt at deltage og du vinder 500 kr. kontant, hvis dit foto kommer med i Ude og Hjemme. Derudover deltager alle finalister i lodtrækningen om førstepræmien på hele 3.000 kr. kontant.

Og det bedste af det hele: Det er gratis at være med!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Du skal bare bruge et kamera, en sød nisse og et Ude og Hjemme. Tag selv dit bud på årets sødeste nisse-foto – og husk at få Ude og Hjemme med i billedet – så er du halvvejs.

Sådan deltager du

Send dit foto til [email protected]. Skriv ”Årets nisse” i emnefeltet – og husk at skrive navn, adresse og telefonnummer – plus et par ord om, hvad man ser på billedet.

Alle fotos, der går til finalen, kommer i bladet i ugerne op til jul, og fotograferne vinder 500 kr. og deltager automatisk i konkurrencen om hovedgevinsten.

God fornøjelse!

Det med småt

Sidste frist for at deltage: Vi skal have dit foto senest 10. december 2021.

Hvem må være med? Konkurrencen er åben for alle, som er 18 år eller ældre. Ansatte i Aller og medlemmer af deres husstand må ikke deltage.

Hvor mange fotos må man indsende? Du må deltage med maks tre fotos.

Alle, der får fotos i bladet, vinder 500 kr. Hver uge trækker vi lod mellem de indkomne fotos. Vinderne kommer i bladet og deltager dermed automatisk i finalen.

Sådan finder vi vinderen af de 3.000 kr.: Vi trækker lod mellem alle finalisterne.

Præmien: Hovedpræmien er på 3.000 kr. kontant.

Galleri: Konkurrence: Kender du årets sødeste nisse?

Sponsoreret indhold