Livsstil

10 (hyggelige) ting, du kan lave derhjemme

12. marts 2020 af: redaktionen, foto: Shutterstock
Mange er sendt hjem fra job, de studerende er sendt hjem fra deres studier, og børnene kan ikke blive passet i institutionerne fra på mandag på grund af coronavirussen. Hvis du sidder derhjemme, og vel at mærke er rask, hvorfor så ikke få tiden til at gå med noget hyggeligt?

Du er måske sendt hjem fra job, dine weekendplaner er blevet aflyst og alene tanken om ikke at skulle lave noget, får dig til at gabe. Vi giver dig her 10 gode råd til, hvad du kan få tiden til at gå med de næste to uger.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: En hilsen fra Ude og Hjemme

 1. Strik en sweater!
  Det er populært som aldrig før at strikke. Hvis ikke du allerede mestrer strikkekunsten, kan du lære det her.
 2. Ryd op i dit klædeskab, garagen eller måske køkkenskufferne.
  Det kan faktisk godt være hyggeligt, hvis bare du hører en god podcast imens (Du kan finde en masse gode podcasts her). Bonus: Du kommer til at elske dig selv for det, når du først er færdig med oprydningen.
 3. Ring til venner eller familie, som du ikke har snakket med i længe.
  De vil formentlig altid blive glade for et opkald, men nok særligt i disse dage, hvor vi alle er blevet opfordret til at blive hjemme.
 4. Læg dig på langs og se en serie, film eller noget TV med god samvittighed.
  Du kunne for eksempel se ”Snydt af kærligheden” lige her. Du kan også se Ude og Hjemmes illustrerede fortællinger lige her.
 5. Bag en kage.
  Har du børn, du også skal underholde, er det en oplagt beskæftigelse, som både er hyggelig for dig og dine børn. Find en opskrift her.
 6. Køb et blad, du ikke plejer at læse.
  Har du for eksempel lyst til at kaste dig ud i endnu flere kreative sysler, kan du i Maries Ideer finde alt indenfor strik og hækling. Læs om det nyeste blad her.
 7. Læs den bog, du ønskede dig til jul for et, to eller tre år siden.
  Vi har nok alle bøger stående, som vi egentlig gerne vil læse, men som vi bare ikke har fået læst på grund af vasketøj, madlavning og dårligt TV. Nu har du tid til at læse den bog (eller de bøger), som indtil nu bare har samlet støv på reolen.
 8. Forny dit hjem!
  Har du plakater, du mangler at få i rammer, en væg der skal males, eller har du bare lyst til at flytte rundt på møblerne? Nu har du tid til det. Alt efter projektets størrelse kan det være en god idé at lægge en plan. Find papir og blyant frem og tegn den væg eller det rum, som du vil forny.
 9. Bliv klogere på dit horoskop.
  Vidste du, at dit horoskop er meget mere end dit stjernetegn? Med en hurtig søgning på Google, kan du både finde dit månetegn og din ascendant, som begge har stor betydning for, hvordan du er. Dit stjernetegn er din kerne, mens ascendanten forklarer, hvordan andre opfatter dig. Dit månetegn beskriver dit følelsesliv, og det siger meget om, hvem du er, når du er helt alene.

  Læs også: Dit daglige horoskop fra Ude og Hjemme

 10. Lav kryds og tværs!
  Du kan købe et helt blad med krydsord i det lokale supermarked. Er du sløj, kan du få en anden til at købe det for dig og lægge det i din postkasse.

Sponsoreret indhold