Livsstil

4-årig knust over en flænge. Se mors geniale ide

19. maj 2016 Nina Sommer
Foto: Imgur/mommybrittaney
Der er gang i 4-årige Ayden, men forleden så blev hans uskyldige leg lidt for alvorlig, og han endte med en stor flænge i panden.

Ayden havde nok ikke lige forestillet sig, at den store bunke tøj, der lå på gulvet, ville udvikle sig til en smertefuld affære. Dristigt hoppede han i bunken, men han gled ind i kanten af sengen og fik en ordentlig flænge i ansigtet.

LÆS OGSÅ: Jeg skulle have lyttet til mor

-  Han var så flov over sin flænge og havde ikke lyst til at forlade huset, fordi han ikke ville have, at andre skulle se ham og spørge ind til, hvad der var sket, fortæller hans mor, Brittaney Benesh på Imgur.

Imgur/mommybrittanney

Men i stedet for bare at puste på skrammen og forsikre sin søn om, at det hele nok skulle gå, så gik hun skridtet videre. Hun forvandlede det synlige mærke i panden til noget, den fireårige kunne være stolt af. Da hun var færdig med transformationen, så lagde hun billederne op på nettet, og på kort tid fik hun tusindvis af positive tilkendegivelser for sin opfindsomme måde at tackle sin søn på.

LÆS OGSÅ: Michelle var verdens værste teenager

På billederne kan man tydeligt se, hvordan Aydens ansigt lyser op i takt med transformationen, og ifølge moderen er den lille dreng da også helt tosset med at klæde sig ud.

-   Han elsker det og havde allerede et par runde briller fra en dag, hvor han ville klæde sig ud som Spengler fra Ghostbusters.

Imgur/mommybrittaney

Sponsoreret indhold