Livsstil

4 lette tips: Få bevægelse ind i børnenes hverdag

15. november 2017 Mai Christensen
I en travl hverdag, hvor arbejde og børnepasning skal gå op i en højere enhed, kan det være svært at få tid til at dyrke motion med de små størrelser. Vi guider dig til fire lette måder, du kan få mere bevægelse ind i dine børns hverdag.
Vivofit jr. er en nem måde at få mere bevægelse ind i dit barns hverdag.
Annonce

1. Cykle eller gå til skole

At hoppe på jernhesten eller trække i et par gode sko på gåben til skolen er en nem måde at sikre Sundhedsstyrelsens anbefalde 60 minutters fysisk aktivitet om dagen. Børnene skal jo alligevel i skole. Hvis I bor langt fra skolen, er en mulighed at køre en del af vejen og gå eller cykle den resterende vej. Selv de små ting tæller. Og husk cykelhjelmen! En cykel- eller gåtur giver også én frisk luft efter en lang dag i skolen eller på arbejdet. Det er både godt for kroppen og for sjælen.

2. Bevægelse og sjove udfordringer med digitalt ur

Med en Vívofit jr. 2-aktivitetstracker fra Garmin kan I let gøre bevægelse både spændende og hæsblæsende sjov for de mindste. Trackeren er udformet som et ur, der udfordrer børnene til at løbe, lege og være aktive i løbet af dagen. De små størrelser kan kun komme videre i eventyret, hvis de er aktive i en time om dagen. Til Vivofit jr. hører en app, hvor den enkelte forældre kan følge med i barnets aktivitet og give udfordringer og opgaver. Som en ekstra bonus kan appen bruges til at minde børnene om, at det er tid til at lave lektier og børste tænder.

Læs mere om Vívofit jr. 2 her

3. Sæt gang i en fodboldkamp

Hvad enten I bor i lejlighed eller hus er en bold under armen og en tur på den lokale grønsvær en nem måde at få ungerne til at brænde krudt af. De små størrelser kan nemt bruge flere timer på at øve sig på tricks og teknikker, der er Messi og Ronaldo værdige. Hvis energien er til det, vil de små elske, at I voksne spiller med - så meget, at de ikke bemærker, der kommer sved på panden.

4. Leg gemmeleg på legepladsen

Børn ELSKER god gammeldags gemmeleg. Smut hen på den lokale legeplads, tæl til 10, og få dit barn til at gemme sig. Løb derefter rundt på legepladsen og find gemmestedet. Det kan I så skiftes til at gøre. En gemmeleg er både sjovt for børnene og for de voksne, og der garanteres sved på panden.

Sponsoreret indhold