Livsstil

Aldrig mere ømme fødder

30. november 2018 Caroline Wigdal
Det er dyrt at betale penge for høje hæle, som mest af alt står og samler støv - på nær når de giver dig ømme fødder. Den slags er det slut med nu. Roccamore har skabt noget så genialt som et par behagelige høje hæle.
Roccamore
Annonce

Roccamore er absolut alle pengene værd. De smukke støvler kan du nemlig have på time efter time, sæson efter sæson - og det er videnskabeligt testet. Derfor er det en investering, når du giver de høje hæle en plads på skohylden. 

Kærlighed til fødderne - hver dag  

Ømme fødder gør ikke ligefrem en travl hverdag med arbejde, børn og indkøb lettere. Det danske brand roccamore har sørget for, at der i de feminine stiletter er en specialdesignet sål, der former sig efter fødderne og medvirker til, at du går så "korrekt" som muligt. På den måde lever de højhælede op til navnet "Roccamore", der betyder "et fort af kærlighed".

Ninna Rose, 2200 kr.

Ninna Rose, pump, 2200 kr. Kan købes her. 

Stiletter opkaldt efter din seje veninde

Designeren Frederikke Antonie Schmidt involverer ofte kunderne i sin proces helt fra start. For eksempel kan man på en Facebook-post fortælle hende, hvad man savner i kollektionen, eller man kan stemme på, hvilke modeller der skal sættes i produktion. Til slut kan man som kunde også være med til at navngive den endelige sko - som ofte opkaldes efter nogens seje veninde.

Her har vi samlet nogle af alle de smukke støvletter, stiletter og pumps, som vi drømmer om. Hvilke drømmer du op? Udforsk aller farver og modeller på roccamore.com.

Charlie 2700 kr.

Charlie, støvle, 2700 kr. Kan købes på roccamore.com

Audrey 2900 kroner

Audrey, støvle, 2900 kr. Kan købes på roccamore.com

Karen, 2700 kr.

Karen, støvle, 2700 kr. Kan købes på roccamore.com 

Hope 2900 kr.

Hope, pump, 1900 kr. Kan købes på roccamore.com

Miss Presley, 2700 kr.

Miss Presley, støvle, 2700 kr. Kan købes på roccamore.com

Lulu leo, 2900 kr.

Lulu Leo, støvle, 2900 kr. Kan købes på roccamore.com

Se meget mere på roccamore.com eller i showroomet på Vester Voldgade 96, hvor der er åbent mandag til fredag kl.11:00 til 17:00, onsdag 11:00 til 18:00 og første lørdag i hver måned 11:00 til 15:00.

 

 

Sponsoreret indhold