Livsstil

Ammer 5-årig: Vores børn skal ikke til læge eller i skole

18. juli 2016 Anne Kristensen
Foto: Screendump
Et engelsk forældrepar møder stor kritik for deres opdragelsesværdier: Deres 5-årige søn bliver stadig ammet, de vil ikke sende deres børn i skole, og ingen af børnene har nogensinde været til læge.

Adele og Matt Allen fra den engelske by Brighton tror på det, som de selv kalder en 100 procent naturlig tilgang til børneopdragelse.

Det betyder blandt andet, at parrets 5-årige søn Ulysses stadig bliver ammet, at hverken han eller den 1-årige søster Ostara skal i skole, og at ingen af børnene nogensinde har været til læge, da forældrene med egne ord ikke går ind for ’moderne medicin’.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Søn bestemmer, hvornår amning skal stoppe

32-årige Adele og 33-årige Matt møder stor kritik for deres opdragelsesmetode, men har ikke tænkt sig at ændre kurs.

Som kommentar til amningen af sin 5-årige søn siger Adele ifølge Daily Mail:

- Så vidt jeg ved, er det en helt sikker metode, og det har virket perfekt for os. Jeg kender ikke til nogle tilfælde, hvor det er gået galt. Jeg synes, at det er op til ham at beslutte, hvornår han vil stoppe.

Ammede sin søsters dreng: Vild debat på Facebook

Børnene er ikke vaccinerede

Forældrenes skepsis over for moderne medicin betyder også, at de i stedet bruger modermælken og andre naturprodukter til at behandle børnene, når de bliver syge.

Eksempevis drypper de brystmælken i børnenes øjne, når de har øjenbetændelse, og andre skavanker som forkølelse bliver behandlet med citronsaft, forklarer Adele og Matt.

Børnene får heller ikke solcreme på og er ikke vaccinerede:

- Jeg kan ikke se nogen grund til at sprøjte en fremmed substans direkte ind i deres blod. Hvis du bruger planter og urter, så sætter du ind over for det dårlige uden at angribe de gode bakterier på samme tid, siger Adele.

1-årig i kritisk tilstand: Har kun fået vegansk mad

Naturen skal uddanne børnene

Hun forsvarer også sin og Matts beslutning om ikke at ville sende børnene i traditionel skole, når det bliver aktuelt:

- Vi tilbringer i stedet en masse tid i naturen. Det er vigtigere for os, at de interagerer med dyr og planter og lærer om omgivelserne, siger Adele.

Forældrene tilkendegiver, at det er nødvendigt at kunne læse og skrive her i livet, men de ønsker ikke, at disse egenskaber skal tvinges ned over børnene:

- De ser bogstaver og tal på skilte udenfor, og så lærer de af dét i stedet for at sidde inde i et klaseværelse, som ikke er lige så inspirerende. Jeg tror, at hjemmeskolede børn typisk bliver mere succesfulde entreprenører, netop fordi de er blevet uddannede på den måde. De vil starte deres eget op og ikke være slaver for andres systemer, siger Adele.

Billede af modermælk går verden rundt: Se her hvorfor!

Her kan du se en video med familien:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold