Livsstil

Brev til Mimi: Hun er forfærdelig

21. oktober 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Et par skriver til Mimi om deres venner, hvor manden er sjov og hyggelig at være sammen med, mens konen er selvoptaget og kedelig. Efterhånden kan de ikke holde ud at have dem på besøg, men de vil nødig miste mandens venskab. Mimi har et helt andet syn på problemet. Læs hendes råd her.

Hej Mimi
Hvad gør man, hvis man ikke kan lide den ene part i et vennepar? Min kone og jeg har nogle gode venner, som vi har kendt i mange år. Manden er en sjov fyr, som vi griner meget med, og han er social, intelligent og humoristisk, og vi nyder at være sammen med ham.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun er blevet værre

Hans kone er helt modsat. Hun har altid virket meget selvoptaget, og hun snakker kun om sig selv. Vi synes endda, det er blevet værre med tiden, og vi er efterhånden nået dertil, hvor vi næsten ikke kan holde ud at have dem på besøg. Vi forstår simpelthen ikke, hvad han ser i hende. Vi kan så godt lide ham, men konen er forfærdelig. Hvad skal vi gøre?
Med venlig hilsen John og Hanne

LÆS OGSÅ: Jeg er træt af min veninde

Skru ned for fordømmelsen

Kære Hanne og John
Det må være meget svært at være kone til en mand, der både er sjov, social, intelligent og humoristisk. Har I tænkt på det? Jeg synes, I skulle tage jer sammen og give konen en chance for at føle sig som en del af selskabet. Jeg er sikker på, at hun også synes, det er en lidelse at være sammen med jer tre, når hun føler sig udenfor. Hun taler om sig selv for at blive hørt og set.
Hvis I vil beholde manden som ven – og sådan læser jeg jeres brev – så må I respektere hans valg af kone. Hun har garanteret værdier, som I ikke har lagt mærke til endnu, fordi I er så forblændede af manden.
Giv hende en chance, sørg for at hun føler sig velkommen og vis hende, at I også er interesserede i at lære hende at kende. Prøv at skrue ned for jeres bedømmelse og fordømmelse. Så tror jeg, meget vil ændre sig.
Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold