Livsstil

Brev til Mimi: Jeg er bange for at såre min mor

15. juli 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Patricia er vokset op hos sin mor uden kontakt med faderen, som moderen altid har talt grimt om. Nu har hun imidlertid fået kontakt med sin far og har fået et andet syn på ham. Men hun ved ikke, om hun skal sige noget til sin mor, der sikkert vil blive såret og vred. Læs Mimis råd her ...

Kære Mimi
Min far forlod min mor og mig, da jeg var 3 år, og min mor har opdraget mig alene. Hun talte ofte grimt om min far. Da jeg var lille, var jeg enig, men som voksen har jeg fået kontakt til min far, og jeg har fået et andet syn på ham. Jeg forstår bedre, de valg han foretog dengang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Bange for at svigte

Min mor ved ikke, at jeg er begyndt at se ham, for jeg har på fornemmelsen, at hun vil blive sur og ked af det. Jeg føler på den ene side, at jeg svigter hende, men på den anden side er jeg glad for at se min far efter så mange år. Skal jeg fortælle min mor om det eller holde det hemmeligt?

Hilsen Patricia

LÆS OGSÅ: Derfor svigtede jeg min datter

Hemmeligheder er gift

Hej Patricia
Jeg synes, du har ret til at se din far, uafhængig af din mors mening. Men jeg kan godt forstå, at det er ubehageligt at holde det skjult.
Din mor har talt grimt om din far, men nu er årene er gået, og måske ser hun anderledes på det i dag. Jeg vil råde dig til at tage den svære samtale med din mor. Du skal endelig ikke tage parti, men forklare hende, at du har lyst til at se din far, og at han gerne vil se dig. Hemmelighedskræmmeri er noget møg i enhver familie. Det findes mange steder. Vi tror vist altid, at andre familier er så perfekte, og at det kun er vores, der rummer hemmeligheder, fortielser og små løgne. Men de fleste har deres historier.
Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold