Livsstil

Brev til Mimi: Jeg ønsker mig en datter

30. december 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
En læser er mor til tre sønner, og hun og hendes mand vil gerne have et barn til. Og selv om hun er lykkelig for sine sønner, ønsker hun sig en datter næste gang. Det er hun flov over, for man skal jo være glad for de børn, man får! Hun vil gerne vide, om Mimi forstår hende. Er du enig i Mimis holdning?

Hej Mimi
Jeg er mor til tre dejlige drenge på 4, 7 og 11 år. Det er tre skønne unger, der er glade og fulde af krudt, og vi elsker dem højt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En forbudt tanke

Vi har altid gerne villet have mange børn, og nu planlægger vi at få et fjerde. Jeg skammer mig sådan over at sige det, men jeg vil så gerne have en pige. Man skal jo være glad for de børn, man får, uanset køn, men inden i mig er der en længsel efter at få en datter, som jeg kan pusle om og dele tøse-ting med, når hun bliver ældre. Det er så forbudt at have de tanker, og jeg er flov over det. Men ikke desto mindre er det sådan, jeg føler. Kan du forstå, hvad jeg mener?
Mange hilsener Pigedrømmeren

LÆS OGSÅ: Danskerne vil helst have piger

Glæd dig til graviditeten

Kære Drømmer
Jamen, det kan jeg da godt forstå. Hvad galt er der i at ønske sig en pige efter tre pragtfulde drenge. Det skal du overhovedet ikke skamme dig over.
Men selvfølgelig bliver du lykkelig for nummer fire uanset køn, og derfor kan du roligt glæde dig til at blive gravid igen. Jeg ønsker dig held og lykke med det hele, uanset hvad der sker.
Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold