Livsstil

Brev til Mimi: Min datter er trist

21. april 2021 Af Dorthe Wamsler. Foto: Panthermedia
Pernille er bekymret for sin datter, der er blevet trist og indelukket, efter at familien flyttede til en anden landsdel for lidt over et år siden. Før var hun glad og aktiv, men nu sidder hun mest hjemme på værelset.

Kære Mimi
For lidt over et år siden flyttede vi fra den ene ende af landet til den anden, da min mand fik et nyt job. Nu bor vi langt fra venner, tidligere skolekammerater og den ene halvdel af bedsteforældrene.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Klarer sig godt i skolen

Vi var godt klar over, at det ville blive en stor omvæltning, men vi var sikre på, at vores børn nok skulle klare det.
Desværre er det ikke gået så godt for vores 12-årige datter. Hun sidder mest på sit værelse og hører musik eller er på nettet, og hun gået fra at være en aktiv og glad pige til at være passiv og indesluttet. Hun græder nemt og virker næsten deprimeret.

Vi troede, at det ville gå over, når hun var faldet mere til, men nu har det stået på i temmelig lang tid. Hendes nye lærere siger, at hun klarer sig godt i skolen. Hun savner nok sin gamle tilværelse, men det kan vi jo ikke ændre på. Hvad skal vi gøre?
Kærlig hilsen Pernille

Sport, kys og kram

Kære Pernille
Jeg tror, I skal tage det roligt. Mange unge tilbringer lang tid på deres værelse. Jeg tror ikke, jeg gjorde meget andet, fra jeg var 12 til 18 år. Jeres datter lyder som en ægte kommende teenager, der i sagens natur trækker sig lidt fra sine forældre. Jeg synes også, det er et godt tegn, at hun klarer sig godt i skolen.
I kan måske prøve at lokke hende til sport eller andre interesser. Gik hun til et eller andet før, som I kan tage op igen? Husk også at kysse og kramme hende og vise, at I bakker hende op.
Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold