Livsstil

Brev til Mimi: Min mand er uvenner med vores børn

8. april 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
En læser har dårlig stemning i familien, fordi hendes mand er blevet uvenner med begge deres døtre. Den ældste er flyttet hjemmefra og kommer nødig hjem på besøg. Den yngste bor hjemme, men holder sig fra faderen. Mimi er ikke i tvivl om, hvor sympatien ligger ...

Kære Mimi
Jeg er så sur og skuffet over min mand. Han er tykhovedet og en rigtig træmand, og han har fået gjort sig uvenner med begge vores døtre. Vores ældste på 18 år er lige flyttet hjemmefra, og hun siger, det delvist var, fordi han skræmte hende væk. De var konstant uvenner den sidste tid, hun boede hjemme, og når hun er på besøg, taler de knap sammen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dårlig stemning

Vores 16-årige datter bor stadig hjemme, og af en eller anden grund er hun og hendes far også blevet uvenner og taler næsten ikke sammen. Jeg kan se på min datter, at hun er ulykkelig over det og ikke helt ved, hvorfor det er blevet sådan. Men min mand er stædig som et æsel og vil ikke snakke om det eller give sig. Jeg er ked af den stemning, der er herhjemme, og over, at mine døtre og min mand kommer så dårligt overens med hinanden. Har du et råd?
Mange hilsner AA

LÆS OGSÅ: Hans børn er ulidelige

Tag opgøret

Kære ven
Jamen, det er da en helt utålelig situation, du er i. Du er den berømte lus mellem de to negle.
Jeg er ikke være I tvivl om, at jeg ville stille mig på børnenes side. Men jeg undrer mig over, hvad er der i vejen med din mand? Han lader til at have det dårligt, siden han bliver uvenner med begge jeres børn. Er han arbejdsløs, bange, pensioneret for nylig? Der må være noget galt. Han er jo trods alt far til pigerne.
Jeg synes, du må tage et opgør med din mand. Prøv at finde ud af, hvad der er galt med ham, siden han er så umulig. Hvis han stadig ikke vil tale om problemerne, må du træde dig i karakter. Ellers svigter du især din yngste datter, og det må du bestemt ikke. Hun har brug for din opbakning.
Tag konflikten NU. Sæt ham stolen for døren. Det er helt urimeligt, at han skal ødelægge stemningen hjemme hos jer.
Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold