Livsstil

Brev til Mimi: Skal jeg genoptage venskabet?

9. december 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
"Veninden" har fundet ud af, at en tidligere veninde har mistet sin voksne datter. Venskabet gled ud for flere år siden, men nu overvejer "Veninden" at tage kontakt. Hun er dog bange for, at det bliver akavet, og at de ikke længere har noget at sige hinanden. Mimi er ikke i tvivl. Læs hendes råd her ...

Hej Mimi
Jeg har læst en dødsannonce i avisen for en tidligere venindes datter. Min veninde og jeg var tætte i mange år, men venskabet gled ud for mange år siden uden nogen egentlig grund.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun har haft det hårdt

Da jeg læste om hendes tab, blev jeg virkelig berørt og jeg overvejer kontakte hende igen. Jeg tror, hun har haft det hårdt, og måske bliver hun glad for at høre fra mig igen. På den anden side er jeg bange for, at det bliver akavet, og vi ikke ville have noget at sige til hinanden. Kan du give mig et råd her?
Med venlig hilsen Veninden

LÆS OGSÅ: Min veninde har såret mig

Skriv et brev

Kære Veninde
Af og til gør vi mennesker os mange bekymringer, som burde være overflødige – og det er lidt tilfældet her, synes jeg. Du har haft en god veninde, som nu har lidt et helt ubærligt tab. Helt ærligt, hvad kan du tabe?
Jeg synes, du skal skrive et kærligt brev til hende lige med det samme. Mange mennesker, der mister, oplever, at der bliver tomt omkring dem, fordi venner og bekendte ikke ved, hvordan de skal gribe situationen an. Måske har din veninde brug for netop din omsorg.
Men lad være med at sende en mail eller sms. De kan være nyttige redskaber i det daglige, men her skal som sagt et kærligt brev til. Det vil glæde din veninde under alle omstændigheder, og så er det op til hende, om hun vil tage kontakt. Jeg har selv en god veninde, som jeg ser med års mellemrum, men hver gang vi mødes, er vi lige så fortrolige som sidst. Så frem med brevpapir og kuglepen.
Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold