Livsstil

Brev til Østersø: Veninden nedgør min mand

13. december 2018 Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media.
Tyrens veninde ser ned på hendes mand, der arbejder med rengøring. Clairvoyant Anne-Marie Østersø opfordrer Tyren til at være ret kontant.
To veninder drikker en kop kaffe

Hej Anne-Marie

Jeg har et stort problem, som handler om min veninde og hendes syn på min mand. Min mand arbejder med rengøring, og det har han altid gjort, mens min veninde er på et kontor.

Det nager mig, at min veninde nedgør min mand og hans job – hvad er hun egentlig selv? Jeg har en lederstilling, så hun kan ikke rigtig hovere over for mig. Men hvorfor er hun sådan? Efter min mening er vi alle lige, uanset hvilket job vi har.

Mvh. Tyren

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Tyr

Først vil jeg sige, at jeg er helt enig med dig, for vi er alle lige uanset vores job. Jeg tror, din veninde nedgør din mand, fordi hun er misundelig på dit liv. Du har en god økonomi, velfungerende børn og en rigtig god mand, mens din veninde er enlig og har problemer med sine børn.

Det retfærdiggør dog på ingen måde hendes opførsel, og jeg synes, at du skal konfrontere hende. Spørg hende lige ud, hvad der giver hende ret til at tale dårligt om din mands arbejde. Jeg håber, du får en undskyldning, så I kan fortsætte jeres venskab.

Kærlig hilsen Anne-Marie

Læs også: Brev til Østersø: Min mand er nærig

Sponsoreret indhold