Livsstil

Dreng fik postkort fra afdød far

13. marts 2015 Mikkel Milsgaard
Privat
For nylig dumpede der et postkort ind hjemme hos Rowan og hans mor. Det viste sig at være en besked fra en svunden tid, der nu er et uvurderligt minde for dem.

Rowan Stone fra Littleton i Colorado, USA, fik for nylig en yderst uventet besked med posten. Et postkort fra hans far, Joseph, der døde for snart to år siden af en sjælden sygdom. Joseph var en hårdarbejdende mand, som ønskede at give Rowan den bedst mulige opvækst i trygge rammer. Mens han i perioder var bortrejst for at gennemføre en Master Degree-uddannelse hos den amerikanske flåde i Boston, skrev han ofte hjem til Rowan. Selv når han havde fri og kørte den lange tur fra Boston til Colorado, skrev han en postkort fra hver stat, han kom igennem. Nogle af postkortene blev sendt i 2007.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Mysterie om grøn kat løst

10. juni 2007

Rowan modtog 4 postkort, men det viser sig nu, at Joseph faktisk skrev 5 eller 6 i alt, som han selv havde fortalt. Ét af dem nåede først frem for nylig med flere års forsinkelse. I stemplet på frimærket står der ”10. juni 2007”. I dag er det et uvurderligt minde for Rowan og hans mor, Van Stone. Joseph døde af Creutzfeldt-Jakob-syndrom, der angriber hjernen. Sygdommen udviklede sig meget aggressivt, og Rowan fik aldrig muligheden for at sige farvel.

LÆS OGSÅ: Hendes kæreste forsvandt i luften

Jeg elsker dig

På postkortet står der: ”Hej fra Pennsylvania. Jeg elsker dig, og jeg savner dig så meget. Vi ses snart. Kærlig hilsen din far.”

Hvorfor postkortet først nåede frem med flere års forsinkelse, er stadig et mysterium.

LÆS OGSÅ: Mystisk kvinder skjuler sin identitet - Ligger der en forbrydelse bag?

Van Stone siger:

- Jeg føler, at det er et sidste farvel fra Joseph. Det ”farvel”, han aldrig rigtig nåede at sige.

En lille, smuk og forunderlig tanke, som fortæller, at der måske er mere mellem himmel og jord, end vi aner.

Sponsoreret indhold