Dyr

36 killinger reddet

18. juni 2013 af Dyreværnet
Dyreværnet måtte tidligere på måneden rykke til Nordjylland for at redde 39 katte, hvoraf 36 er killinger.
Killingerne som blev reddet af Dyreværnet
Killingerne som blev reddet af Dyreværnet

Hver dag modtager Dyreværnet mindst tre anmeldelser om misrøgt af familiedyr. Tirsdag den 10. juni måtte foreningens dyreværnsansvarlige Nina Amdi Carlsen igen rykke ud i foreningens dyreambulance. Denne gang til en lidt speciel sag:

En kvinde havde meldt sig selv, da hun havde akut behov for hjælp til at tage sig af 36 killinger og tre voksne katte.

Se billeder af de søde killinger i bunden af artiklen...

Denne sektion er sponsoreret af Hill's

Hill'sTM arbejder for at hjælpe hunde og katte til at opnå deres fulde potentiale igennem ernæring og pleje.

For at gøre dette muligt, laver vi det dyrefoder af højeste kvalitet, som er tilgængeligt på markedet med vores Prescription DietTM og Science PlanTM dyrefoderserier.

http://www.hillspet.dk/

Dyreværnet klarede skærene

Anmeldelsen var oprindeligt tikket ind hos Nordjysk Dyreredning. En lille dyreværnsforening, der gør et fantastisk arbejde for at hjælpe dyr i nød. Men anmeldelsen efterlod den nordjyske forening med et akut problem. For Nordjysk Dyreredning hjælper primært heste og landbrugsdyr.

LÆS OGSÅ: Killingen Kitty er bedste venner med hunden Buttons

Derfor blev sagen overdraget til Dyreværnet, som straks rykkede ud til en desperat kvinde, der havde anmeldt sig selv. Hun stod med 36 killinger og seks voksne katte og kunne ikke overskue at passe og fodre de mange dyr.

En rar katte-dame

For at dyreholdet ikke skulle udvikle sig til en reel dyreværnssag, valgte Dyreværnet at fjerne de mange miavende missere.

- Det var en fantastisk sød kvinde, der havde alle dyrene. Hun havde et stort hjerte og ville kun det bedste. Men har man så mange katte, der ikke er neutraliserede, får man meget hurtigt et markant problem, fortæller Nina efter sit besøg hos den godhjertede kattemor.

Nye hjem til killingerne

De 39 katte er blevet vel installeret på Dyreværnets internat. Desværre døde den ene killing, men onsdag blev de øvrige snuder tilset af Dyreværnets dyrlæge. De er mellem to til ti uger gamle, har en smule øjenbetændelse men er ellers i god stand.

LÆS OGSÅ: Katten Tom kom tilbage otte år efter dødsbrand

Dyreværnet er ved at finde plejefamilier til de helt små killinger, men så snart de er blevet 12 uger, vil de alle blive sat til adoption.

VIL DU ADOPTERE?? Se her >>

I 2012 skaffede Dyreværnet nye varige hjem til hele 1.228 familiedyr - primært hunde og katte. Foreningens arbejde er baseret på støtte fra private og under 10 procent af Dyreværnets midler kommer fra det offentlige. Vi håber derfor, at du vil støtte dem, så de fortsat kan redde de mange dyr i Danmark, der hver dag har behov for hjælp.

For at give en donation eller blive medlem klik her >>

De sødeste killinger

Killingerne har det lige nu rigtig godt hos Dyreværnet, hvor de bliver passet, plejet og tilset af dyrlægerne. Men snart skal de meget gerne finde de helt rigtige familier, som kan passe på dem og give dem et godt og dejligt liv.

Sponsoreret indhold