Dyr

Ægte venner: Bjørn, tiger, løve

31. maj 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Noah's Ark Animal Sanctuary
Normalt ville de aldrig komme i nærheden af hinanden. Og hvis det skulle ske, ville de efter al sandsynlighed kaste sig over hinanden i raseri. Men se de helt utrolige billeder af tre nære venner. En amerikansk bjørn, en indisk tiger og en afrikansk løve.

Se videoen samt galleriet med det bedårende venskab allernederst.

-De opfatter simpelthen hinanden som søskende. De tumler rundt med hinanden både for at holde varmen, og så fordi de viser følelser for hinanden, forklarer Jama Hedgecoth, der sammen med sin mand Charles, ejer og driver Noah's Ark Animal Sanctuary i Georgia i USA.

Vokset op sammen

SE OGSÅ: Lucy mistede to ben og en hale

Det er her bjørnen Baloo, tigeren Shere Khan og løven Leon lever som bedste venner side om side. De tre store rovdyr blev beslaglagt fra en narkobande for 12 år siden. Dengang var de alle tre helt unge og er derfor vokset op sammen. Det betyder, at de opfatter hinanden som familie, og slet ikke er klar over, at de tilhører helt forskellige dyrearter.

Tre charmetrolde

Folkene bag Noah's Ark syntes, det var synd at skille de tre venner, så de fik lov at bo det samme sted. Nu er de så flyttet til et nyt indelukke i den zoologiske have, der giver publikum meget bedre betingelser for at se de tre charmetrolde.

LÆS OGSÅ: Anja sover med en gris

Tætte venner

-Særlig Ballo og Shere Khan er tætte venner. De kan nemlig lide at stå tidligt op om morgenen, mens Leon er en rigtig løve, der bruger mange timer på at sove, smiler Diane Smith, vicedirektør i Noah's Ark Animal Sanctuary.

De tre venner trives rigtig godt i deres nye indelukke. Og de er alle tre nogle ordentlige krabater. Baloo vejer omkring et halvt ton, mens Shere Khan og Leon begge ligger på lige under 200 kilo.

LÆS OGSÅ: Noah's Arks hjemmeside
og besøg dem på Facebook/Noah's Ark Animal Sanctuary

Sponsoreret indhold