Dyr

Dyrenes verden: En kærlig trio

21. juli 2019 af Helle Hartz. Foto: Zhang Wenkui/Caters News Agency/Ritzau Scanpix
Hygge og putte er ikke kun noget, som mennesker holder af. Et umage trekløver med tre forskellige typer pelsbolde i forskellige størrelser finder det yderst behageligt at indgå i en kærlig trio.
En løvemor med sine to løveunder ligger og kigger

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tænk, hvem der bare arbejdede i ”børnehaven” i den kinesiske zoo Shenyang, så man fik lov til at hygge sig med de her tre små pelsbolde hver dag. Det umage trekløver fandt selv sammen, da de blev sat ud på græsset for at få lidt luft og motion. Både tigre og løver er jo rovdyr, og man kunne godt frygte, at de ville se den lille orangutang-unge som et let bytte, men i den alder og størrelse, de har her, er de meget mere optaget af at hygge og putte – og så er det lige meget, om det er med nogen af deres egen art eller helt anderledes ”typer”.

Læs også: Dyrenes verden: Du ka' ikke finde mig...

Det fuldstændig hjertesmeltende billede blev indfanget af fotograf Zhang Wenkui, der også måtte indrømme, at han næsten ikke kunne tilbageholde et par ”Åååhh” og ”Nååårh”, mens han knipsede løs. Det samme må siges at gøre sig gældende her på redaktionen, mens vi sidder og skriver om det.

Sponsoreret indhold