Dyr

Dyrenes verden: Gå glad i bad

8. september 2019 Af Helle Hartz. Foto: Panthermedia.
Denne store, bløde bamse ser hverken farlig eller aggressiv ud, når den tager et eftermiddagsbad. Bjørnen har virkelig taget mottoet til sig: Gå glad i bad...
Dyrenes verden: Gå glad i bad

Måske er den brune bjørn lige kommet i tanke om en sjov vittighed, eller måske er der en fisk, der kilder den på poterne under vandet. Den ser i hvert fald ud til at nyde sin eftermiddagssvømmetur i det svalende vand. Som den ligger der i vandet, er det svært at forestille sig, at den har ry for at være et stort, farligt og aggressivt dyr.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se også: Dyrenes verden: Tag mig med...

Bjørne anser vi for at være en potentiel fare, og den har i den grad været jaget vildt i mange år. Men ud over det signalerer den også styrke og overlegenhed, og den er blandt andet afbildet i Berlins byvåben, og Pave Benedikt den 16. har en bjørn som en del af sit våbenskjold. Den brune bjørn lever naturligt i Europa, Asien og Nordeuropa og Nordamerika. I Danmark lever den ikke frit, men kan alene ses i zoologiske haver og dyreparker, og Skandinavisk Dyrepark har et af de mest anerkendte bjørneanlæg i verden, hvor du kan nyde synet af den store, bløde bamse.

Sponsoreret indhold