Dyr

Dyrenes verden: Grinebider

10. marts 2019 Af Helle Hartz. Foto: Slavek Ruta/REX/Mega.
Trods den begrænsede plads er det slet ikke kedeligt at bo i zoologisk have – tværtimod, synes denne røde panda at mene.

Hvis man er på udkig efter et par gode billeder af søde og sjove dyr, kan man altid gå en tur i en zoologisk have. Det var, hvad fotografen Slavek Ruta gjorde en dag, og besøgte derfor Liberec Zoo i Tjekkiet.

Se også: Dyrenes verden: Tag mig med...

På sin tur rundt i haven fik han øje på den røde panda Lotus, der vimsede rundt på en gren, helt i sine egne tanker. Og de må have været sjove, de tanker. For den bløde kattebjørn skar ansigter i ét væk og var i sin helt egen verden til stor underholdning for havens gæster. Det ligner næsten, at hun er kommet i tanke om noget utrolig morsomt og står og smågriner over det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er dog egentlig ikke så meget at grine af, for den søde panda er truet, primært på grund af, at deres leveområder bliver mindre, og der drives et krybskytteri på dem på grund af deres skinnende, flotte pels. Heldigvis har mange zoologiske haver stor succes med yngleprogrammer for at holde bestanden oppe.

Sponsoreret indhold