Dyr

Frisør taler med kæledyrene

23. januar 2013 af Mikkel Milsgaard. Foto: Polfoto
Mandy Carr bliver kaldt for virkelighedens Dr. Dolittle, fordi hun taler med kæledyrene, og hun tager sig godt betalt for det. 1.000 kroner i timen.

39-årige Mandy Carr fra Sheffield i England bliver kaldt for virkelighedens Dr. Dolittle.

Dr. Dolittle der jo som bekendt er den verdensberømte karakter fra Hugh Loftings børnebøger, som kan tale med dyr på deres eget sprog.

Mandy Carr er frisør og hævder, at hun besidder de samme evner. Og mange tror tilsyneladende på hende. Det betyder, at hun i dag tager sig godt betalt. En time hos kæledyrshviskeren koster 1.000 kroner.


Hund spurgte efter hjælp

- Jeg kan både høre, hvad de siger og føler, fortæller hun.
Mandy opdagede sine særlige evner som 20-årige, da hun var i gang med at klippe en kunde.

LÆS OGSÅ: Vil DU kende din skæbne

- Pludselig hørte jeg en usædvanlig stemme, som spurgte efter hjælp, fortæller hun.
Da hun opdagede, at det var kundens hund, der talte til hende, fik hun et chok.

Nedsat hørelse en styrke

Mandy fortæller, at hun kan tale med alle slags kæledyr. Hunde, katte og papegøjer. Selv slanger kan kommunikere med hende.

Faktisk er hun født døv og bærer i dag to høreapparater. Men hun mener, at netop det har bevirket de særlige evner. Hendes nedsatte hørelse har styrket hendes emotionelle evner og psykiske styrke, påstår hun.


Taler med døde dyr

- Nogle gange kan jeg sidde i bilen, og pludselig taler en af mine klienter til mig. Jeg tænker: Åh nej, ikke nu. Men desværre kan jeg ikke selv beslutte, hvornår de kan komme i kontakt med mig, fortæller Mandy.

LÆS OGSÅ: Jeg tror at alle har en sjette sans

Selv døde kæledyr kan hun tale med, hævder hun, og hun beskriver derfor sig selv som en slags "kanalisator" mellem to verdener.

En retriever i Australien

For nylig var hun blandt andet i kontakt med en retriever i Australien. Da hunden senere døde, kunne hun fortælle dens ejere, at den havde det godt hinsides - og den sagde, at det var okay, hvis de anskaffede sig en ny hund.

Timeprisen på 1.000 kroner kan måske synes lidt pebret, men Mandy fortæller, at størstedelen af pengene går til velgørende formål for kæledyr.

Sponsoreret indhold