Dyr

Gravhund får fedmeoperation

26. april 2016 Louise Soegaard
Obie måtte tvangsfjernes fra sine ejere, der fodrede ham af et godt hjerte, men så meget, at det var ved at slå Obie ihjel. Heldigvis blev den meget fede hund reddet af en sød dyrelægeassistent. Hun satte Obie på kur og sørgede for, at han kunne få den overflødige hud fjernet. Se den utrolige forvandling.

Gravhunden Obie var så fed, at han dårligt kunne slæbe sin mave efter sig. Maven var så stor, at hans korte ben knap kunne nå jorden, og han måtte have klude om sig for at beskytte ham mod hudafskrabninger på maveskindet. Når Obie lå ned, lignede han mest af alt noget, som var skyllet op på stranden. Han vejede 35 kilo, men efter slankemad og motion var han nede på 18 kilo.

Læs også: Den mest nuttede video. Hund undskylder til baby, efter den har stjålet babyens legetøj

Hans tidligere ejere var gamle og syge. De overfodrede Obie indtil dyrelægeassistent Nora Vanatta mødte Obie, og søgte om tilladelse til at tvangsfjerne Obie fra sine ejere. Hun vandt og satte straks Obie på en kur med en særlig hundekost for overvægtige, som Obie fik i en skål, som tvang ham til at spise langsommere.

Efter flere måneders kur, er 7-årige Obie blevet en betydeligt slankere hund. Dog med så meget overflødigt hud om livet, at det stadig slæbte hen af jorden, når han gik. På grund af risikoen for sår og infektion i den overflødige hud, indvilgede en lokal dyrelæge i at give Obie en såkaldt ”Tummy Tuck” - en opstrammende operation af maveskindet, som nybagte mødre og folk efter store vægttab får.

Lægen fjernede halvanden kilo hud fra Obies mave og Obie kom sig fint efter den omfattende operation.

Se de utrolige billeder i videoen.

Sponsoreret indhold