Dyr

Hundehvalp reddet fra den sikre død

30. oktober 2015 af Klara Holm
Hun ligger helt stille, dækket af tjære, og kan ikke bevæge andet end sit hoved. Se hvordan dyreværnsorganisationen hjælper den lille hundehvalp tilbage til livet.

Hun blev fundet på gaden i Indien. Sort af tjære. Gode mennesker redder den lille hvalp og giver hende kærlighed.

Læs også: Trofast hund stod vagt ved sin fangede ven i en uge

Vejen var lige blevet repareret, og hun sad fanget i et tykt lag tjære. Jo mere hun kæmpede, jo mere blev hendes lille krop indsmurt i den klistrede masse. Til sidst sad hun ubehjælpelig fast. Den lille hund kunne ikke bevæge sig og kunne ikke skaffe vand og føde. Det havde været den sikre død, hvis det ikke havde været for en lille dreng, der befriede hende og kontaktede dyreværnsorganisationen Animal Aid Unlimited i Indien.

Læs også: Deres baby er en hund

Hundehvalp døden nær

Da de ankom, var der er inten glæde at se i den lille hvalps ansigt, kun et hjælpeløst blik. Det er næsten ikke til at bære.

Hendes situation ser helt håbløs ud. Det lag af tjære, der dækker hendes krop, er tykt og klistret, men hendes redningsfolk ved, hvordan de skal gribe det an.

Ved hjælp af olie og masserende hænder fjernes tjæren lag for lag, og langsomt begynder man at kunne se hendes pels.

Efter fire olie-massager og skylninger er den lille hjælpeløse hvalp på benene igen, og glæden stråler ud af hendes ansigt. Hendes forvandling er fantastisk.

Se også: Han havde opgivet at leve: Kærlighed helbredte ham

Sponsoreret indhold