Dyr

Hundemor genforenet med sine hvalpe

16. november 2016 Louise Soegaard
Hunhunden Cora var skræmt og trist, da den ankom til et dyreinternat i Californien. Men se, hvad der sker, da det går op for hende, at det er hendes hvalpe, der ankommer.

Hun var bange for mennesker, og hun virkede meget nedtrykt, da hun ankom til dyreinternatet Marin Humane Society i Novato, Californien. 

Læs også: Nye designerhunde hitter. Se hvor søde de nye racer er

Cora blev afleveret af sin menneskeejer, som ikke længere kunne have hende. Da hun derefter skulle igennem et rutinetjek hos stedets dyrelæge, var det tydeligt, at Cora havde hvalpe, og at det ikke var længe siden, hun havde født.

Løj om hvalpe

Internatets medarbejderede kontaktede derfor Coras tidligere ejer, som indrømmede, at han havde Coras hvalpe. Det lykkedes heldigvis at overtale den tidligere ejer til også at aflevere hvalpene. De var for små til at undvære deres mor.

Og se nu! 

Da den skræmte triste hundemor hører lydene fra sine hvalpe, skifter hendes kropssprog fuldstændig, og hun kan ikke lade være med at logre.

Cora glemmer helt, at hun er bange. I stedet bliver hun ekstatisk og tydeligvis taknemmelig. Pludselig vil hun gerne i kontakt med internatets medarbejder. 

Se også: Video med 16 legesyge hvalpe og en 4-årig dreng

Det sødeste er dog, at Cora bliver ved med at tjekke, om der skulle være flere hvalpe i transportkassen. Hun vil være sikker på, at de alle er der.

Det var de alle fire, og internatets kommunikationsmedarbejder Lisa Block fortæller, at hundemor og hendes fire hvalpe hurtigt faldt til. Og at hundene nød deres ophold på internatet, inden de alle fem fik hver deres nye familie. 

Hvalpe og mor fik ny familie

Det er som regel let nok at finde nye familier til internatets hvalpe, mens det kan tage tid at finde en familie til moderhundene. Men denne video sikrede, at der også var folk, som ringede for at adoptere Cora.

Se også disse sjove dyr:

Galleri: Sjove dyr

Sponsoreret indhold