Dyr

Hundenes paradis

1. september 2008 af Søren Johannesen / Foto: Gregers Overvad
”Doggy-Daycare” er Danmarks første dagplejetilbud for hunde. Her er der ingen hundebure men derimod masser af plads at tumle på. Bag projektet står veninderne Lone og Mette, som mødte hinanden bag disken i en dyrehandel.

"Doggy Daycare" er hverken en hundekennel eller en hundepension - det er en hundepleje, hvor hundene kan bevæge sig frit omkring.

- Vores motto er: "Ingen hundebure!" Hundene skal gå fri, understreger Mette, som sammen med Lone driver "Doggy Daycare", som rent fysisk er placeret i Sandvad ved Jellinge.

 

Denne sektion er sponsoreret af Hill's

Hill'sTM arbejder for at hjælpe hunde og katte til at opnå deres fulde potentiale igennem ernæring og pleje.

For at gøre dette muligt, laver vi det dyrefoder af højeste kvalitet, som er tilgængeligt på markedet med vores Prescription DietTM og Science PlanTM dyrefoderserier.

http://www.hillspet.dk/

Masser af aktiviteter

I hundehaven piler en håndfuld hunde af sted og tumler omkring i græsset. Omme i "egoskoven", som er indrettet til hunde, der har svært med at være sammen med andre hunde lunter fireårige Monty alene rundt mellem træerne. Pigerne har selv indrettet det hele. - Der er mange familier, der anskaffer sig en hund uden egentlig at vide, hvad det kræver. De lufter måske hunden om morgenen, inden de drager af sted, og så er hunden ellers alene resten af dagen, siger Lone.

Svømning og massage

- Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi kan give hunden en spændende hverdag med masser af aktiviteter, supplerer Mette. Ud over agility- og klikkertræning, socialisering og leg tilbyder "Doggy-Daycare" massage, børstning, vask og negleklipning. På sigt er det også meningen at der skal bygges en indendørs svømmehal. Indtil da nøjes pigerne med et udendørs svømmebassin til hvalpe og små hunde.

Om Doggy Daycare

? Det koster 110 kr. i timen at have sin hund i dagplejen,

? 2.500 kr. for en uge

? 4.000 kr. for en måned.

? Aktiviteterne kommer oveni og starter ved 179 kr. for en halv time.

? De officielle åbningstider er fra kl. 8-17

Læs mere om "Doggy Daycare"

 LÆS OGSÅ:

Mor-drømmen blev et mareridt

Kærlighed i grisestalden

Sponsoreret indhold