Dyr

Hvor er det dejligt at få et bad

13. december 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claire Fowler/DFW Rescue Me
Se den supersøde video. Tre små nyfødte hvalpe blev fundet efterladt i en skraldecontainer. Heldigvis blev de reddet, og prøv lige at se hvor meget den lille hanhund nyder at få et varmt bad.

De var bare to uger gamle og i akut livsfare, da de blev reddet. Tre små søde hundehvalpe var blevet smidt og efterladt i en skralde-container, men blev heldigvis opdaget så hurtigt, at de blev reddet.

En forbipasserende så de tre små hvalpe og ringede til organisationen DFW Rescue Me i Dallas i Texas, hvor de bor nu, mens de venter på at blive lidt ældre og så blive bortadopterede.

Skal mades døgnet rundt

-Da vi fik dem ind, var de alle tre helt dækkede af lopper, og ville aldrig have overlevet alene uden deres mor, siger 21-årige Claire Fowler, der arbejder frivilligt på dyreinternatet ifølge Daily Mirror.

LÆS OGSÅ: Sådan fik Louisa endelig hævn

Hun påtog sig det store arbejde med at tage sig af de tre helt små hvalpe, som har brug for pleje og hjælp stort set i døgndrift. Var Claire Fowler ikke trådt til, var de tre hvalpe blevet aflivet.

-Jeg gør alt for dem, og de har brug for at blive madet sådan cirka hver anden time, siger Claire, som også besluttede at filme en af de små hvalpe, mens han fik et bad.

Ikke helt så afslappet

Hun syntes simpelthen han så så sød og veltilfreds ud, at andre nok også ville nyde synet.

De to andre hvalpe, som begge er hunhunde, bliver også badet jævnligt. Men de tager det ikke helt så afslappet.

LÆS OGSÅ: Remee: Børnene ændrede mit liv

Claire opfordrer alle til, hvis de alligevel har tænkt sig at anskaffe en hund i forbindelse med julen, at henvende sig til et dyreinternat.

Se den skønne video på YouTube her:

Sponsoreret indhold