Dyr

Ingen ville have skeløjede hund: Se lige mig nu

16. december 2015 af Søren Johannesen. Foto: Polfoto
Det er næsten som et jule-eventyr. Først skal hovedpersonen så grueligt meget igennem, at alt håb synes ude – men så ender det hele alligevel lykkeligt til sidst.

Nedturen for hunden Dennis begyndte, da hans tidligere ejere for et par år siden indså, at de ikke længere havde kræfter til at tage sig af ham.

Med bøjet hoved måtte den 4-årige collie gå den tunge gang til dyreinternatet i Kenilworth i det centrale England – uønsket, ensom og forladt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Han havde opgivet at leve: Kærlighed helbredte ham

Afslag på afslag

Dennis er født skeløjet, og det handicap gjorde, at ingen af de, der kom til internatet, ville have ham. Når en potentiel ny familie nærmede sig hans bur, og mens Dennis begejstret kiggede op på dem med sit finurlige blik, drejede de alle straks omkring på hælen – nej, sådan en skeløjet hund ville de skam ikke have, uha, nej!

Det skete over hundrede gange.

Men kort før jul i fjor skete der noget. Parret Liz Parkes og Nathan Bates, som allerede havde hunden Milo, havde hørt om Dennis, og da de ankom til internatet for at se ham an, så de noget helt andet end alle de, der var kommet før dem. De så en sød og kærlig hund med masser af personlighed og charme.

LÆS OGSÅ: Familiens hemmelighed: Min bror sendt væk som 4-årig

En kærlig familie

Miraklet var sket, Dennis havde fået en ny familie. En familie, som elsker ham for den, han er.

– Der er aldrig et kedeligt øjeblik, når Dennis er i nærheden. Han er altid ude på sjov, og vi kunne ikke ønske os en bedre hund, lyder det lykkeligt fra Liz Parkes, som er ambulancefører og bor i Oldbury, nordvest for Birmingham.

Hun og Nathan er så glade for Dennis, at de besluttede sig for at fejre hans 1-års-jubilæum i familien for nylig. Som man kan se på billederne, blev det en ren fest med kødben-kage og det hele.

Og mon ikke Dennis lever lykkeligt hos Liz og Nathan til sine dages ende ligesom i eventyrene? Det har han i hvert fald fortjent!

Sponsoreret indhold