Dyr

Katten Norman har otte liv tilbage

21. juli 2013 af Kasper Bækgaard / Foto: Polfoto
Katten Norman blev kørt over af en bil, troede dens ejere.
Katten Norman med sin glade ejer
Katten Norman med sin glade ejer

Karen troede ikke sine egne øjne. Et skørt øjeblik tænkte hun, at familiens elskede missekat var kommet tilbage fra de døde. De havde jo lige begravet stakkels Norman, som var blevet kørt ned og havde ligget stendød i vejkanten.

De havde grædt, og Karens bror havde endda komponeret en trist lille melodi til ære for den afdøde kat. Og nu stod Norman der, lyslevende og guffede sultent kattemad i sig fra skålen i køkkenet, som om intet var hændt.

LÆS OGSÅ: Hunden Jasper var lidt for nysgerrig

Så vendte forstanden tilbage i Karens chokerede tanker, og hun konkluderede, lidt flov, at de måtte have begravet en anden kat dagen før.

To ens katte

Ulykken skete mandag i forrige uge. En nabo havde set en lille sort kat blive påkørt og havde troet, at offeret var Norman. Det samme troede Karen og alle andre i familien, da de bar liget hjem.

LÆS OGSÅ: Hvalp og killing er de bedste venner

- Den havde nøjagtig samme størrelse, samme farve og samme ansigt. Vi græd hele dagen, fortæller 48-årige Karen Jones fra Ashford i det sydlige England, der er mor til to.

Familien havde begravet Norman i haven ved en højtidelig ceremoni, og Karens søn, Harry, havde udsmykket graven med en porcelænsfigur. Stor var derfor overraskelsen, da de 24 timer senere hørte kattelemmen gå i køkkenet.

Spøgelseskat var aldrig død

- Jeg spurgte "er det dig, Norman", og han miavede tilbage, fortæller Karens bror, Paul May, som nu kan gemme sin triste komposition til en anden begravelse.

Forbavselsen blev hurtigt afløst af vild glæde. Karen har forsøgt at opklare, hvem der ejer den kat, der nu hviler under en porcelænsfigur i haven, men ingen har meldt sig endnu.

LÆS OGSÅ: Familiens bortførte hund befriet efter fire år

Sponsoreret indhold