Dyr

Mis Odense kåret

24. september 2013 af Joan Andersen, Foto: Lone Eg Nissen
Mis Odense 2013 er netop blevet kåret. I år overraskede et par helt unge misser, da racekatten Lilli og hendes ejer Mie løb med sejren.

Pelsen blev børstet, så den skinnede, og misserne blev nusset, så det nærmest miavede et smil.

Internatet "Min ven katten" fra Højby stod for arrangementet "Mis Odense" med tilhørende katteudstilling i FKS-hallen i udkanten af Odense.

En ung mis

Blandt de mange udstillede var der hård kamp om titlen som Mis Odense. Den flotteste kat skulle kåres af publikum ved hemmelig afstemning via de udleverede stemmestedler.

LÆS OGSÅ: Gnaven Bulldog adopterer killing - se de søde billeder

Spændingen var næsten ikke til at bære for 12-årige Mie Pelsen, som udstillede sin smukke og blot 11 måneder gamle bengalkat Lilli. Katteracen er en krydsning mellem tamkatten og den asiatiske leopardkat, som i virkeligheden er en lille leopard. Men det lille vilddyr opførte sig pænt og blev hos sin unge ejer under hele udstillingen.

Vil være dyrlæge

Mie, der går i 6. klasse på Ørkildeskolen i Svendborg, vil gerne være dyrlæge, og man må sige, hun er kommet godt fra start. Til både Mie og Lillis store overraskelse var det nemlig den unge bengalkat, der blev udråbt som Mis Odense. Foruden hæder og en stor pokal udløste titlen også en sand gaveregn.

LÆS OGSÅ: Chili redder forældreløse hvalpe

Sponsoreret indhold