Dyr

På blot otte måneder: Fra lille hvalp til større end et menneske

14. oktober 2015 Joan Andersen
Hver måned tager de et billede af Nasra i favnen på sin mor. Men det er snart slut, for selv om Nasra stadig er nuttet, har hun forvandlet sig fra en lille hvalp til en kæmpe stor hund. Se de fantastiske billeder.

Schæferhunden Nasra var blot otte uger, da hun flyttede ind hos 26-årige Ashley Lewis og Alex Dennison i Googong, Australien. Parret dokumenterede begivenheden ved at tage et billede af Nasra og hendes nye mor foran hoveddøren. De besluttede sig for at tage et billede magen til hver måned.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu er den nuttede pige knap 10 måneder og er næsten større end sin mor.

- Vi vidste godt, at hun ville blive stor, for det er den race, men vi lagde ikke rigtig mærke til det i hverdagen. Det var først, da vi kiggede på de gamle billeder, det gik op for os, hvor meget hun havde vokset, siger Alex, som har taget billederne.

- Specielt da hun var yngre, stoppede folk os på gade og fortalte os, hvor flot hun er – men de kommenterede også altid på hendes størrelse. De sagde: ”Se de poter eller hovedet, hun bliver så stor”. Vi grinte af det, men ja, de havde ret.

Se også: Fantastisk redningsaktion: Hun forlod aldrig hans side

Stadig en hvalp

Faktisk er Nasra slet ikke færdig med at vokse. Det er hun først om nogle måneder. Den store, nuttede hund spiser 20 kg tørfoder om måneden ved siden af kød, havre og godbidder.

Nasra er stadig en legende hvalp, og det er heller ikke gået op for hende selv, hvor stor hun er blevet.

- Hun er stadig en hvalp. Når hun vil lege, er du ikke i tvivl. Så er hun overalt og over dig, så du kan ikke gøre andet end at lege med, forklarer Alex.

Se videoen: Et smukt øjeblik: Løvinden kysser sin redningsmand

Billedet er gået viralt

Parret var så imponerede af Nasras størrelse, da de sammenlignede billederne, at de besluttede sig for at dele dem på Reddit. Og derfra tog det fart.

- Vi lagde dem på Reddit omkring midnat. Så vågnede vi midt om natten, der var billederne allerede blevet set tusindvis af gange og havde fået hundredvis af kommentarer. De eneste negative kommentarer de har fået, går på Ashleys tøj. Tilsyneladende har hun ikke skiftet tøj i otte måneder.

- Det er selvfølgelig 100 procent med vilje, at Ashley hard et samme tøj på. Det er for at understrege, hvor meget hunden er vokset, forklarer Alex, som blot griner af de negative kommentarer.

Sponsoreret indhold