Dyr

Politimand redder lille hunds liv

13. maj 2014 af Søren Johannesen, foto: Twitter
Forfærdede bilister på den stærkt trafikerede I-680-motorvej I Californien kontaktede i fredags politiet, da de opdagede en lille, forskræmt Chihuahua-hund, som løb forvildet rundt på vejbanen. Motorcykelbetjent Alex Edmon var hurtigt på pletten og frelste den lille fyrs liv.

De store biler tordnede forbi den lille, forskræmte Chihuahua-hund, som af ukendte grunde var havnet midt på den stærkt trafikerede I-680-motorvej i fredags midt i myldretiden.

Den lille hund sprang for livet fra vejbane til vejbane på sine rystende ben.

LÆS OGSÅ: Se den sjove video af pølsetyven Elmo

Mange af bilisterne opdagede den slet ikke - andre så forfærdede til og frygtede det værste. Flere ringede ind til politiet og fortalte, at de havde set en hund løbe rundt på vejbanen eller sidde på midterrabatten.

Straks satte motorcykelbetjent Alex Edmon fra færdselspolitiet, California Highway Patrol, kursen mod stedet.

Twitter-besked skabte jubel

- Da jeg nåede frem sad den på beton-midterrabatten. Jeg forsøgte at kalde den til mig, men den var meget bange. Den rystede. Det lykkedes mig at ae den lidt, men den var slet, slet ikke glad, fortæller Alex Edmon, som efterfølgende udsendte en twitterbesked med et foto og ordlyden:

"Denne lille hund havde brug for hjælp på I-680 motorvejen i dag. Vi er glade for at kunne fortælle, at den nu er i sikkerhed."

Straks væltede det ind med taksigelser til politiet, som siden har måttet holde offentligheden opdateret med, hvad der er sket hunden, som anslås til at være omkring to år gammel.

LÆS OGSÅ: Hund kom hjem efter 6 år

Den opholder sig nu på dyreinternatet Contra Costa Animal Services i byen Martinez.

Et nyt hjem er klart

Motorcykelbetjent Edmon, som selv har to hunde, fortæller, at chihuahua-hunden tilsyneladende slap fra den uhyggelige oplevelse uden skrammer. Og han opfordrer alle til at redde hunde, hvis de kan.

- Jeg ved, at internatet er blevet bestormet af folk, som gerne vil have lige præcis denne her hund, men hvis det ikke er muligt, så er der masser af andre hunde derude, siger han.

Han har ingen anelse om, hvordan chihuahuaen endte på motorvejen - og tilføjer, at det desværre sker ganske ofte, at hunde forvilder sig derud.

LÆS OGSÅ: Christinas hund blev kidnappet

Dyreinternatet, som fik den lille hund, meddelte i lørdags via Facebook, at hvis ikke chihuahuaens ejer melder sig hurtigt, har de allerede et nyt hjem klar til den hårdt prøvede, lille fyr.

De sødeste dyrevenner

Hunde og katte kan sagtens være venner. Se bare de skønne billeder af kattekillingen Kitty og hundehvalpen Buttons, der mødtes på et dyreinternat. Nu er de uadskillelige.

Sponsoreret indhold