Dyr

Presley er bange for alt: En stor kujon

9. februar 2016 af Louise Søgaard. Foto: Polfoto
Han er en meter høj ved skulderne og vejer 85 kg, men på trods af sin størrelse er han bange for alt muligt. Mød Presley.

På trods af sin højde og sine 85 kilo er hunden Presley bange for næsten alt – også små hunde. Hver gang Presley og hans ejer, 47-årige Sian Barret fra West Midlands i England, kommer hjem fra en gåtur, skal Pres-ley finde sin trøstepude, som han så bærer rundt på for igen at føle sig tryg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Alle gåture er farlige, synes den enorme hund at mene.

Presley er meget bange

Presley kan blive bange for alt. Forleden blev han så skræmt af en lille hvid westland high terrier, at han gemte sig og først kom frem igen, da han var sikker på, at den lille fredelige hund var ude af syne.

Uha. Den ser farlig ud, synes Presley at mene om den hvide hund i forgrunden.

Lyden af plastikposer skræmmer Presley, så han farer sammen og flygter i panik. Det samme sker, når Sian tænder familiens støvsuger.

Sian har selv opdrættet Presley. Han er et pragteksemplar af racen granddanois. Men når hun udstiller ham på messer, er folk mere interesserede i ham for hans ængstelige gemyt.

Sian Barret har haft Presley, siden han blev født.

– Hans temperament matcher slet ikke hans størrelse. Han er en meter høj ved skuldrene, og alligevel bliver han bange for de mindste ting og gemmer sig bag tynde træer, som slet ikke kan skjule ham, fortæller Sian, der er dyrhandler.

Men Presley er heldigvis ikke bange for børn. De elsker ham på grund af hans milde væsen. Når han møder et barn, som græder, er han god til at trøste. Så stiller han sig ved siden af barnet og lægger sin ene pote på dets skulder. Presley har stor empati med folk, som er kede af det eller bange – det er jo en følelse, han kender så godt.

Nyd også dette skønne galleri med sjove dyr:

Galleri: Sjove dyr

Sponsoreret indhold