Dyr

Super nuttet galleri: Lille mis tror, hun er en hund

17. november 2015 Søren Johannesen
Killingen Rosie blev fundet syg og forkommen på gaden af tre søstre i Californien. De tog hende med hjem, men det lille kræ kunne ikke komme sig. Lige indtil slædehunden Lilo påtog sig rollen som mor. Nu tror Rosie, hun er en slædehund. Klik på pilene på billedet herunder for at se hele det skønne galleri med Rosie og Lilo.

Den tre måneder gamle killing Rosie fik en barsk start på livet. Da hun blev fundet på gaden i Californien, USA, af tre søstre, var hun mere død end levende.

Pigerne fik helt ondt i deres hjerter og tog hende med hjem. Men det gik ikke. Rosie nægtede at spise og kunne knapt løfte sit eget hoved, så afkræftet var hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Se verdens mest triste kat

– Vi gjorde alt, hvad vi kunne, men pludselig gik det op for os, at hun simpelthen havde brug for en mor. Derfor satte vi hende sammen med Lilo, fortæller en af de tre søstre, Thi Bui.

Lilo er en af familiens tre slædehunde. Hun passede og plejede lille Rosie som sin egen datter, og netop den kærlighed gjorde underværker.

LÆS OGSÅ: Pige reddet af taknemmelig kat

– Rosie kom sig lynhurtigt, og nu vokser hun altså op i den tro, at hun er en slædehund. Hun spiser hundemad og går endda med, når vi er ude at gå tur med hundene. De to er sammen hele tiden. De sover sammen om natten, og Rosie gør alt, hvad Lilo gør – hun halser endda på samme måde, siger Thi.

Du kan læse hele historien om Rosie og Lilo i Ude og Hjemme nr. 47, som udkommer onsdag den 18. november, 2015.

Sponsoreret indhold