Dyr

Ulykkelig hund gik selv hjem, efter ejer blev påkørt: Nu skal den være servicehund

3. maj Af Line Frandsen, SE og HØR
Foto: Medical Mutts Service Dogs
En hund, der på tragisk vis mistede sin ejer under en gåtur, skal nu oplæres i at være servicehund.
Hunden Patch

En ulykkelig hund, der på tragisk vis mistede sin ejer under en gåtur i Nashville, Tennessee, får nu noget at glæde sig til.

Hunden er nemlig blevet udpeget til at blive servicehund, skriver det amerikanske medie People.

Hunden, der hedder Patch, var ude og gå med sin ejer den 22. marts, da ejeren på forfærdelig vis blev påkørt og dræbt af en flugtbilist. Efterfølgende formåede hunden selv at finde hjem til et lejlighedskompleks, hvor den ventede ude foran naboens dør.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Betjente fandt hunden, der var uskadt, siddende ude foran hoveddøren, skriver Nashville Police Department i en pressemeddelelse.

Efterfølgende forsøgte politiet at lokalisere andre familiemedlemmer til hunden, men desværre uden held. Det betød dog heldigvis ikke, at Patch gik en mørk tid i møde. I stedet blev Patch indleveret hos dyreværnet Metro Animal Care and Control, som har valgt, at hunden nu skal trænes til at blive servicehund. Meget tyder nemlig på, at hunden er en perfekt kandidat til det vigtige job.

– Det lader til, at han måske har haft et liv som servicehund, hvorfor det vil være oplagt, at han bliver det, fortæller Matthews Peters, der arbejder ved dyreværnet.

Politiet i Nashville leder stadig efter flugtbilisten, der tog livet af Patchs ejer.

Sponsoreret indhold