Dyr

Verdens grimmeste hund er kåret

30. juni 2016 Anne Kristensen
Foto: YouTube
SweePee Rambo var forhåndsfavorit, da konkurrencen "Verdens Grimmeste Hund 2016" løb af stablen i fredags i Californien. Og den løb naturligvis med sejren og førstepræmien på 1.500 dollars!

Den 17-årige SweePee Rambo er en helt særlig blanding af racerne chihuahua og chinese crested.

Den er spinkel, mangler flere af sine tænder og er næsten hårløs bortset fra en enkelt uglet ’hanekam’ på toppen af hovedet. Til gengæld har den kæmpe ører og en lang tunge, som konsekvent hænger ud fra munden.

Og så er den desværre blind og er gået fra kennel til kennel, indtil den endte hos sin nuværende ejermand Jason Wurz, som heldigvis elsker SweePee over alt på jorden.

SweePee vandt også dommernes hjerter ved "Verdens Grimmeste Hund 2016", da den årlige konkurrence fandt sted i Californien i fredags.  

Se verdens mindste hund

Hylder hunde, som ingen andre vil have

Jason Wurtz fortæller, at han har haft en del kærester, som rent faktisk var jaloux på SweePee. Og man kan da heller ikke lade være med at smile ved synet af den!

Er dette verdens sødeste hund?

Selvom konkurrencen nok kan virke noget ondsindet, så er intentionen nemlig den stik modsatte: At hylde de hunde, som ingen andre måske ville have. 

Hund redder sin vens syn

- Vi er stolte af at fejre alle hunde og kæledyr ved at vise, at uanset deres uperfekte ydre så er de alle skønne og vil være en dejlig tilføjelse til enhver familie, udtaler Erin Post, der er konkurrencens ansvarlige.

Med kåringen som "Verdens Grimmeste Hund 2016" fulgte også 1.500 dollars til Jason Wurtz. Mon ikke, der falder et ekstra stort kødben af til SweePee?

Hund ventede et år på død ejer

Her kan du se et sjovt interview med Jason og SweePee efter sejren:

Hunden Presley er bange for ALT

Se også dette sjove galleri med skønne dyr:

Galleri: Sjove dyr

Sponsoreret indhold