Livsstil

En læser fortæller: Han søgte en kvinde som mig

23. august 2019 Nina Ebbesen
Modelfoto: Panthermedia
Virkede det ikke lidt urealistisk, at en flot amerikansk læge skulle være interesseret i lille danske mig?

Venner fra hele verden

De sociale medier åbner mulighed for at dele fotos med rigtig mange, og man kan hurtigt blive beriget med venner fra hele verden. Jeg havde ikke drømt om, at en kvinde i 40’erne som jeg ville modtage så mange anmodninger om venskab fra især udenlandske mænd. Det var jo ikke en datingtjeneste, og jeg ville have valgt et andet forum, hvis jeg søgte efter en kæreste.

Bortset fra de fem første slettede jeg alle anmodninger, men en af disse fem mænd skrev til mig, at han var major og havde mange stjerner. Jeg blev fristet til at svare tilbage, at den slags kunne han absolut ikke imponere mig med.

Jeg mente ellers selv, at en eventuel arbejdstitel var underordnet for mig, men da den næste mand skrev, at han var læge og for tiden arbejdede i Afrika for en kendt humanitær organisation, blev mine ben til dels revet væk under mig. Hans grønne øjne på profilfotoet gjorde også deres.

Læs også: Svindler stjal mit hjerte

Da vi havde udvekslet et antal beskeder, skrev han, at han nu ville lukke sin profil ned igen, og at vi kunne fortsætte med at skrive sammen på en bestemt chattjeneste.

Bob, som han kaldte sig, var enkemand og far til en søn på 15. En bilulykke i barndommen havde gjort ham forældreløs, og han var vokset op på et børnehjem, hvilket havde været medvirkende til hans beslutning om at gøre en indsats på det humanitære område.

Han beskrev sig selv som spontan, eventyrlysten, romantisk og sensuel, og de egenskaber kendte jeg egentlig godt fra mig selv. Derfor skrev jeg til Bob, at jeg nok ikke var den kvinde, han søgte. Prompte svarede han, at jeg alligevel godt kunne være kvinden i hans liv, hvis det var Guds ønske.

Lyserøde og romantiske beskeder

Vi blev ved med at skrive sammen, og jeg forsøgte at være tilbageholdende, selv om jeg normalt ikke er det. Bob lagde derimod ikke skjul på, at han ville noget med mig.

Han sendte mig et nyt foto af sig selv, og mit hjerte begyndte at bløde lidt op.

Han spurgte, hvilken type mænd jeg som regel faldt for, og jeg smilede for mig selv, da jeg skrev, at han var på den liste. Alligevel virkede det lidt urealistisk på mig, at en flot amerikansk læge skulle interessere sig for lille danske mig.

Bobs beskeder blev mere og mere lyserøde og romantiske i tonen. Han ville gerne kende mine følelser for ham, og han påstod, at han var kommet til at elske mig. Jeg svarede, at for mig var elske et stort ord, og Bob skrev tilbage, at han havde brug for en kæreste.

Denne kæreste skulle skrive et brev til administrationen i den humanitære organisation og anmode om orlov for ham, fordi han gerne ville besøge sin søn i USA. Hvis jeg hjalp med det, ville han gerne mødes med mig i Danmark, inden han tog til USA.

Et endegyldigt nej tak

Dagen efter sendte han mig et foto af sønnen, som så sød ud. Jeg syntes dog, jeg måtte have styr på nogle kendsgerninger, så jeg spurgte Bob, hvad det ville indebære for mig at skrive det brev og udgive mig for hans kæreste.

Straks svarede han, at der sandsynligvis ville være en mindre betaling i den forbindelse.

– Glem det, skrev jeg tilbage, for nu havde min lille skepsis vokset sig stor.

Læs også: Amanda fandt sin drømmemand: Lykken varede 100 dage

Omgående var der svar fra Bob: Beløbet var på 9.000 danske kroner, for organisationen var jo nødt til at finde en afløser for ham – og kunne jeg ikke godt betale de penge?

Mange tanker fløj igennem mig. Alle de mange beskeder havde altså kun været for at lokke penge ud af mig, og nu trak jeg ganske hurtigt følehornene til mig.

Jeg skrev til Bob, at jeg hverken kunne eller ville betale, og derefter bad han mig om blot at låne ham pengene. Da han rejste fra USA til Afrika for at udføre sit humanitære lægearbejde, havde han nemlig skullet lukke sine konti ned, og han kunne først åbne dem igen ved sin hjemkomst.

Desværre for Bob blev det et endegyldigt nej tak fra mig, og fremover har jeg ikke i sinde at chatte med flotte udenlandske mænd, læger eller ej.

Send din egen historie til [email protected] - vi garanterer anonymitet.

Sponsoreret indhold