Livsstil

En læser fortæller: Jeg blev forelsket i hendes eks

21. juli 2017 Nina Ebbesen
Modelfoto: Panthermedia/All Over Press
Malene og jeg har været bedste veninder i over 20 år. Nu er jeg vild med den ekskæreste, hun sværger, at hun aldrig vil glemme…

7. januar 2016

Der var vild trængsel i træningscenteret her til aften, men det er der altid lige efter nytår. Derfor var jeg forberedt på, at der var kø ved maskinerne, men jeg var ikke forberedt på at løbe ind i min venindes ekskæreste, Kenneth. Jeg opdagede først, at det var ham, der sad på motionscyklen ved siden af, da han sagde hej. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var underligt, for jeg har ikke set ham i mere end tre år. Det var den dag, jeg hjalp Malene med at flytte sine ting ud af hans hus, og da var stemningen mildt sagt anstrengt, fordi hun var så ked af det. Vi snakkede lidt, mens vi cyklede. Han er åbenbart stadig single. 

16. januar 2016

Malene og jeg har været ude at spise og i biografen i aften. Da vi sad på restauranten, fortalte jeg, at jeg har mødt Kenneth i træningscenteret. Først blev hun helt stille, men bagefter ville hun vide enhver lille detalje. Jeg turde slet ikke sige, at vi faktisk har talt sammen tre gange dernede nu. 

Da vi tog afsked med et knus uden for hendes opgang, spurgte hun mig, om jeg godt ved, at Kenneth stadig er som et åbent sår i hende.

14. marts 2016

Jeg ved godt, det her er dumt, men når jeg kommer ned i træningscenteret, kigger jeg altid efter Kenneth. Han er altså lidt sød, og vi taler godt sammen og griner af de samme ting. Dengang han var sammen med Malene, syntes jeg ellers, han var lidt halvkedelig og alvorlig. 

Når jeg er sammen med Malene eller taler i telefon med hende, krydsforhører hun mig altid, om jeg har set ham. Jeg svarer som regel, at vi bare har nikket eller sagt hej.

3. maj 2016

I går stødte Kenneth og jeg bogstavelig talt sammen uden for omklædningsrummene efter træning, og han spurgte, om vi skulle tage en øl. Vi endte med at sidde og snakke lige til lukketid, og vores farvelkram endte med et langt kys. 

Nu kan jeg overhovedet ikke tænke på andet end ham, men jeg har kulsort samvittighed. Malene og jeg har været veninder i over 20 år, og hun er nok den person, der kender mig allerbedst, og som jeg stoler mest på i hele verden. For eksempel er hun den eneste, der ved, at jeg fik taget mit kørekort for sprutkørsel i 2006. Alle andre tror, at jeg fik en frakendelse for at køre over for rødt. 

Jeg ved, at min grimme hemmelighed er tryg hos hende, og jeg kunne heller aldrig drømme om at fortælle nogen, at hun engang havde en kort affære med sin svoger. Det var tilmed i den tid, hun boede sammen med Kenneth. Min fornuft siger mig, at jeg skal holde mig fra ham, men mit hjerte siger noget andet…  

Læs også: Min mand var mig utro

28. maj 2016

Jeg er så splittet og rådvild. Jeg ved jo godt, at veninders ekskærester og eksmænd er forbudt område, især hvis der stadig er følelser tilbage. Og Malene har mange følelser i klemme hos Kenneth, og det har jeg efterhånden også. Indtil videre er det ikke blevet til andet end kys og kram mellem os, og jeg ved ikke, om jeg kan, tør og vil tage det næste skridt. 

Vi skriver meget sammen, og denne lørdag aften har vi brugt timer på det. Indimellem har jeg også skrevet med Malene. Det var rigtig mærkeligt. Kenneth skriver de sødeste ting til mig og er altid så opmærksom, og han kan huske alt, hvad jeg nogensinde har fortalt ham. 

4. juli 2016

I går rejste Malene til Cypern med sin datter og sin mor, og i dag har Kenneth og jeg så været i seng med hinanden for første gang. Jeg havde inviteret ham til grill på terrassen, og atmosfæren mellem os var lige så rødglødende som kullene. 

Utroligt nok blev jeg ikke skuffet, selv om mine forventninger var tårnhøje. Han er så øm, så varm og så betænksom en elsker, men alligevel også en rigtig mand. Jeg har respekt for, at han aldrig nævner Malene og dermed heller aldrig har talt dårligt om hende. 

Da vi lå i hinandens arme bagefter, syntes jeg, at jeg var nødt til at komme ind på det. Jeg kan godt lide ham for, at der stadig ikke kom et ondt ord om hende over hans læber. Dog viser det sig, at nogle ting forholder sig anderledes, end Malene selv har fortalt. 

Dengang fik hun det til at lyde, som om han bare uden videre beholdt en masse af de ting, de havde købt i fællesskab. Jeg kan i hvert fald huske, at hun talte meget om en stor fladskærm og en hjørnesofa i skind. Hun har bare aldrig sagt et pip om, at han betalte hende halvdelen af anskaffelsesprisen for at få lov til at beholde de ting. 

Det gjorde han, og hun kvitterede for at have modtaget pengene. Måske har hun løjet om det for at få mere sympati fra mig og andre. Men hvorfor har hun prøvet at få ham til at stå i et dårligt lys, når hun efter eget udsagn stadig var vild med ham dengang og er det endnu? 

16. august 2016

Når Kenneth og jeg er sammen, har vi det vidunderligt, og jeg nyder det bare og har for det meste held til at skubbe alle tanker om Malene til side. Bagefter kommer alle betænkelighederne. Trods alt bor vi alle tre i samme by, og selv om vi ikke går ud sammen, men kun ses hos ham eller hos mig, må det være et spørgsmål om tid, før vi bliver afsløret. 

Det er skørt, for vi opfører os nærmest, som om vi har gang i et udenomsægteskabeligt forhold. Jeg bliver snart nødt til at træffe nogle beslutninger, men hvor er det svært. Jeg bliver mere og mere glad for ham, men jeg kan ikke bære at såre Malene så meget. 

Læs også: Barnløshed var hendes største sorg

4. september 2016

Jeg er lidt i chok. I går aftes var Malene og jeg sammen, vi travede en lang tur i skoven, spiste hos hende, så en film og havde det hyggeligt. Kenneths navn blev ikke nævnt. Han var til en familiefest, og jeg havde lovet at hente ham, hvis det var. Til midnat sendte han en sms, og jeg holdt uden for festlokalerne en halv time senere. Han var lidt overrislet på den sjove måde, og på vejen hjem kom vi til at snakke om fester og hjemtransport, og til min ubehagelige overraskelse afslørede han, at han godt kendte til min frakendelse af kørekortet dengang.

Jeg var nær kørt i grøften! Malene har altså fortalt ham det, selv om hun sværgede på aldrig at gøre det. Har hun så også sagt det til andre? 

Kenneth kunne ikke forstå, at jeg tog sådan på vej, men for mig er det det mest skamfulde, der nogensinde er sket mig. Han sagde, at det ville være meget værre, hvis jeg var kommet til at skade nogen, men jeg blev jo bare stoppet. 

Vi tog hjem til mig, men jeg har næsten ikke sovet. Jeg har da aldrig sagt noget om det med hende og svogeren til nogen, heller ikke til Kenneth, selv om vi er sammen nu, og det var ham, der blev bedraget dengang. Nu tænker jeg, at hun måske alligevel ikke er den veninde, jeg har anset hende for at være.

12. september 2016

I går traf jeg min beslutning, og her til aften kørte jeg hjem til Malene og spurgte, om hun gav en kop kaffe. Jeg rystede over det hele af nervøsitet. Så sagde jeg, at jeg var blevet lidt glad for Kenneth. Hun flippede fuldstændig ud, græd og sagde en hel masse om, at vi ikke kan være veninder, hvis jeg har noget med Kenneth at gøre. Jeg prøvede at få ro på, men det var umuligt, og til sidst gik jeg. Jeg sagde intet om det med kørekortet, selv om det har skuffet mig enormt meget. Nu er det sent, og hun har sendt mig en haglbyge af sms’er, som enten er vrede og anklagende eller sårede og fortvivlede. 

25. september 2016

Jeg vidste godt, det her ville blive slemt, men ikke så slemt. I dag har hun fået sin søster til at ringe til mig for at fortælle mig, hvor skidt hun har det. Åbenbart kan hun hverken sove eller spise. Det påvirker mig selvfølgelig, men jeg fortryder ikke noget.

27. december 2016

Jeg har sendt en gave til Malene sammen med et sødt julekort, men har ikke hørt noget fra hende. Kenneth og jeg er sammen de fleste dage, og vi har det fantastisk. Han var med til julefrokost hos min bror, det var en stor succes, og jeg har også mødt hans mor.

30. marts 2017

Vi taler om at flytte sammen på sigt, og heldigvis har Kenneth selv foreslået, at han sælger sit hus, så vi kan begynde forfra et nyt sted. 

En læser fortæller: Jeg fik en delehund

4. juni 2017

I går aftes holdt Malenes og min fælles veninde, Jane, pigefødselsdag, og jeg var meget nervøs for, hvordan Malene ville opføre sig over for mig. 

Faktisk overvejede jeg at takke nej, for jeg ville ikke risikere at ødelægge festen for Jane. Jeg tog altså med alligevel, og det gik fint. 

Malene og jeg faldt ikke hinanden om halsen, og vi talte heller ikke rigtig sammen, men hun hilste heldigvis tilbage, da jeg sagde hej. Måske kommer vi lidt mere på talefod med tiden, men ellers er der ikke noget at gøre ved det. Jeg elsker Kenneth, og jeg håber, vi skal være sammen for altid. 

Send din egen historie til [email protected] - vi garanterer anonymitet.

Sponsoreret indhold