Livsstil

En læser fortæller: Jeg delte ham med andre

2. november 2018 af: Nina Ebbesen
Modelfoto: Panthermedia/All Over Press.
Nikolaj synes, at vi skal prøve at have et åbent forhold, og det er jeg gået med til. Det virker dog mest, som om det er løsningen på hans behov for at være utro…
Mand og kvinde sidder i sofaen

Farvel til Kasper, hej til Nikolaj

9. januar 2018

Kasper var her og hentede sine sidste ting i går. Jeg kan ikke forstå, at det er to måneder siden, han også boede her. Tænk, vi var kærester i fem år, og i går stod han i døren og vidste ikke, om han skulle give mig hånden eller et knus. Det var lidt akavet, men også dejligt, at jeg endelig kan lukke det kapitel af mit liv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu handler det bare om mig, og jeg nyder virkelig at være alene. Pigerne fra butikken og jeg skal i byen på fredag, og jeg glæder mig til at komme ud og få nogle drinks og danse. Det trænger jeg virkelig til.

14. januar 2018

Det blev sent i går, og jeg kan godt se, at jeg ikke kommer ned at træne, som jeg ellers havde planlagt. Skidt med det, for vi havde virkelig en sjov aften.

Vi gik frem og tilbage mellem de tre barer i vores by og mødte så mange sjove mennesker. Jeg mødte faktisk også en fyr, jeg ikke har set før. Nikolaj, hedder han. Jeg tror, han er sælger eller sådan noget. Han er lige flyttet til byen.

Pigerne syntes, at han var lidt smart i en fart, men når man fik talt lidt med ham, var han faktisk rigtig sød. Jeg lod ham tilføje mig på Facebook, men jeg er altså ikke på jagt efter en ny kæreste.

17. januar 2018

Nikolaj skriver en masse til mig om, hvor lækker jeg er. Jeg er smigret, men skal altså ikke rodes ud i noget med en fyr, der er 32 år, altså fem år ældre end mig. I butikken er pigerne helt vilde og synes, at jeg skal gå ud med ham. Måske gør jeg det. Altså bare for sjov.

28. januar 2018

Var på date med Nikolaj i går. Vi fik en skøn middag og talte sammen, som om vi havde kendt hinanden i mange år. Vi var enige om, at vi skal ses igen.

13. februar 2018

Jeg har ikke fået skrevet de sidste par uger, men hold da op, der er også sket meget. Jeg har været sammen med Nikolaj, så snart han har været hjemme fra sit sælgerjob. Jeg har også fået en tandbørste hos ham, så måske er vi alligevel ved at blive lidt kærester.

En underlig samtale

26. februar 2018

Jeg havde en lidt underlig samtale med Nikolaj i går. Han kunne godt tænke sig at være i et åbent forhold. Det kom lidt bag på mig, da han virker, som om han er ret vild med mig.

Jeg må have set forkert ud i hovedet, for han skyndte sig at sige, at han synes, jeg er fantastisk, og at det mest var sådan i teorien. Altså hvis drømmekvinden dukker op, er det okay at være sammen med hende.

5. marts 2018

Jeg har tænkt over min snak med Nikolaj om åbne forhold. Måske er det slet ikke så dum en idé.

Hvis jeg nu pludselig møder en lækker fyr i byen, er det da meget rart at have muligheden. Det er i hvert fald bedre end bare at være utro. Det var Kasper engang, og det havde jeg det rigtig dårligt med.

Læs også: Pia blev manipuleret af sin kæreste

18. marts 2018

Vi har talt meget om åbne forhold de sidste 14 dage, og da vi begge er nysgerrige, er vi blevet enige om, at vi vil prøve det af. Fra nu af må vi godt være sammen med andre, hvis chancen byder sig. Vi er enige om, at det er meget bedre at være ærlig end utro.

Nikolaj sagde det ikke direkte, men det lød, som om han havde være utro i flere af sine tidligere forhold, og jeg orker ikke endnu en kæreste, der ikke kan finde ud af at beholde bukserne på.

26. marts 2018

I går spurgte Nikolaj mig, om jeg havde kig på nogle spændende mænd. Først forstod jeg ikke, hvad han mente, for jeg er jo kæreste med ham. Så gik det op for mig, at det var vores åbne forhold, han talte om.

Vi har haft travlt i butikken, så jeg havde ærligt talt ikke skænket det mange tanker, men det har Nikolaj åbenbart. Han fortalte, at han har en date med en kvinde i Aalborg i næste uge. Det er en, han kender fra sit arbejde, og de skal begge på kundebesøg deroppe.

Jeg var både stum og målløs. Jeg troede egentlig, at det der åbne forhold var ment som en blankocheck, hvis der skulle dukke noget interessant op – og altså ikke noget, man aktivt opsøgte. Nå, men når man har sagt A, må man også sige B.

Nikolaj skal møde en anden

3. april 2018

Så er det i dag, Nikolaj skal mødes med en anden kvinde i Aalborg. Han er spændt på det, men selv har jeg det lidt underligt med det. Jeg forsøger at lade være med at være jaloux, for jeg vil jo gerne være den her frigjorte, rummelige kæreste, men inderst inde er jeg det nok ikke helt. Måske er det bare her i begyndelsen.

4. april 2018

Jeg sov ikke ret meget i nat og var noget smadret, da jeg mødte op i butikken her i morges. Selv om Nikolaj havde skrevet flere søde beskeder til mig i løbet af aftenen, kunne jeg mærke en snert af jalousi over, at han hyggede sig sammen med en anden kvinde.

Hele natten lå jeg og spekulerede på, om de bare fik et par drinks, eller om de også sov sammen. I morgen skal jeg se Nikolaj, og så bliver jeg vel klogere.

6. april 2018

Nikolaj var i fantastisk humør, da vi mødtes i går. Han snakkede løs og fortalte om daten, som om jeg bare var en god veninde og ikke hans kæreste. Da jeg spurgte, hvordan daten endte, blev han pludselig tavs. Hans øjne flakkede, og jeg måtte nærmest hale ud af ham, at kvinden havde været med oppe på hans hotelværelse.

Det endte med en lidt træls diskussion, hvor han syntes, at jeg mistænkeliggjorde ham, og det kunne jo ikke være rigtigt, når vi havde en aftale om, at vi godt måtte være sammen med andre og være ærlige om det.

Læs også: Lailas mand fik barn med en anden kvinde

13. april 2018

Vi har haft en lang snak om vores åbne forhold, og jeg har fortalt Nikolaj, at jeg måske ikke helt er så vild med det. Han mener, at jeg skal give det en chance, fordi det tager tid for mig at lægge alle mine år i et fast forhold bag mig.

Nu prøver jeg at give det en chance. I næste uge skal jeg i byen med pigerne, og så må jeg prøve at flirte lidt.

24. april 2018

Nikolaj har ret, for det er åbenbart ikke lige så nemt for mig at springe ud som frigjort. Jeg var i byen i lørdags og mødte faktisk også en sød fyr, der var interesseret i mig. Vi kyssede lidt, men da han spurgte, om jeg ville med ham hjem, kunne jeg mærke, at det havde jeg slet ikke lyst til. Jeg mumlede, at jeg havde en kæreste og skyndte mig hjem.

Jeg fortalte Nikolaj om fyren, men løj og sagde, at jeg havde været for træt til at tage med ham hjem, men at vi måske skulle ses igen. Nikolaj virkede ganske fornøjet over, at jeg havde været lige ved at score, og det gjorde mig faktisk lidt ked af det.

30. april 2018

Jeg havde glædet mig til en aften alene, men jeg kan ikke koncentrere mig om noget. Nikolaj er på job og skal overnatte i København, og jeg tænker på, hvad han laver. Jeg har ringet et par gange, men han tager ikke telefonen. Han sidder sikkert og bager på en dulle på en bar, og det værste er, at jeg selv har givet ham lov til det.

8. maj 2018

Nikolaj dater på nettet. Jeg opdagede det tilfældigt, og da jeg spurgte, forklarede ham mig, at han bruger det til at møde nye kvinder, når han er på landevejen og skal overnatte ude.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige til det. Jeg må indrømme, at jeg ikke kan lide, at Nikolaj sådan bevidst jagter andre kvinder. Det virker så koldt og udspekuleret, åbent forhold eller ej.

En kedelig og trofast kæreste

23. maj 2018

De sidste par uger har jeg ikke haft så meget lyst til at se Nikolaj. Når vi er sammen, kan jeg ikke lade være med at tænke på, hvem han sidst har været sammen med. Jeg spørger ikke, for jeg vil egentlig ikke vide det.

29. maj 2018

Jeg er gået fra Nikolaj. Jeg måtte efterhånden sande, at jeg ikke er til åbne forhold. I de fire måneder, vi var kærester, har jeg ikke været sammen med andre end ham, selv om jeg har haft chancen et par gange.

Jeg ved ikke, hvor mange Nikolaj nåede at være sammen med, men det er flere, end jeg har lyst til at tænke på.

Det virkede faktisk, som om det åbne forhold fra hans side mest var en bekvem løsning på, at han ikke kan holde sig til én kvinde, men gerne vil have en kæreste alligevel.

Min næste kæreste skal være kedelig og trofast, for jeg har på den hårde måde lært, at jeg ikke er typen, der bryder mig om at dele manden i mit liv med andre.

Send din egen historie til [email protected] - vi garanterer anonymitet.

Sponsoreret indhold