Livsstil

En mor lavede eksperiment med sine børn

27. november 2015 Joan Andersen
En mors opdatering på facebook er gået verden rundt. Og med god grund. For alle forældre burde læse dette. Læs om hendes eksperiment her.

- I dag lavede jeg et eksperiment.

Sådan begynder Brandie Johnsons opdatering på facebook.

Hun bor i Californien og er mor til tvillingedrenge på 2 år.

En dag besluttede hun sig for at lade sin mobil ligge i lommen, slukke fjernsynet og computeren og iagttage sine børn.

En mors eksperiment

Hun sad stille i et hjørne og kiggede på dem, mens de legede. Hver gang et af børnene opsøgte hende – tit uden ord, satte hun en streg på et papir.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Børnene kiggede på hende for at se, om hun bemærkede, hvor dygtige de var. De kiggede på hende for at se, om de måtte gøre det, de havde gang i. De søgte en reaktion.

Mens de legede, søgte de mor hele 28 gange. Tænk, hvis hun havde haft næsen i sin mobil eller tablet i stedet for.

- 28 gange min engle ville have undret sig og tænkt, om World Wide Web var vigtigere end dem. 28 gange ville mine drenge ikke have fået den opmærksomhed, som de fleste voksne søger. 28 gange ville mine elskede drenge have tænkt, om de var alene følelsesmæssigt, skriver Brandie Johnson og beder folk om, at lægge diverse elektroniske dimser fra sig og bruge tiden sammen med familien og dem, du elsker.

- Den næste generation af børn regner med os til at lære dem at være voksne. Lad være med at have for travlt på de sociale medier, du kan aldrig vide, hvem der kigger på dig, og hvilket budskab du sender, lyder hendes bøn.

Hendes eksperiment er blevet delt over 75.000 gange.

Today I did an experiment, I watched my boys play. As I sat quietly in the corner of the room I tallied how many times...

Opslået af Brandie Johnson2. november 2015

Sponsoreret indhold