Livsstil

Familiedag på Egeskov Slot

4. juli 2013 af Søren Johannesne / Fotos: All Over Press
Sol, hygge, fest og farver. I samarbejde med Egeskov Slot holder Ude og Hjemme den 7. august en forrygende endags-minifestival på det smukke slot i det sydfynske. Bestil din billet i dag og få msser af fordele.
Masser af underholdning på Ude og Hjemmes festival
Masser af underholdning på Ude og Hjemmes festival

Det bliver et brag af en fest den 7. august, når Ude og Hjemme og Egeskov Slot slår slotsportene op for den forrygende endagsfestival "Ude og Hjemme Live på Egeskov Slot".

Se og print programmet som pdf her >>

Se og print programmet som billede her >>

Bubber er dagens konferencier, som binder det hele sammen. Nyd blandt andet en af Danmarks største sangstemmer, Søs Fenger. Fyr den af, når Mek Pek gi'r den gas med sit Åh Abe Solo Show. Giv børnene en ordentlig en på opleveren med Anders og Katrine fra Lille Nørd. Få tips og gode ideer til madlavningen fra Lone Landmand. Eller hvad med en personlig snak med Ude og Hjemmes clairvoyant, Anne-Marie Østersø? Der er noget for både store og små!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Se mere om aktiviteterne i galleriet nederst i artiklen...

Køb din billet med det samme!

Billetpriser og fordele

Billetprisen er 180 kr. for voksne og 110 kr. for børn (plus gebyr). Det er det samme som entrébilletter normalt koster på Egeskov - du får med andre ord hele Ude og Hjemme-festivalpakken "gratis" oveni!

Bestil via billetlugen.dk og få fordele:

  • Direkte adgang, selvom der evt. er kø.
  • Adgang til hele ni udstilinger med alt fra legetøj, motorcykler og veteranbiler samt det spændende Falck-museum.
  • Gratis entré til Julemarkedet 2013 på Egeskov.
  • Gratis eksemplar af Ude og Hjemme.
  • Gratis T-shirt til børnene.
  • BESTIL HER >>

Oplevelser for alle aldre

Samtidig kan familien slå sig løs i slottets fantastiske omgivelser. På Egeskov Slot er der spændende aktiviteter og oplevelser for alle aldersgrupper!

Gå en tur svimlende 15 meter oppe i trætoppene, nyd at fare vild i en af parkens fantastiske labyrinter, slap af i de eventyrlige haver og lad børnene boltre sig i de spændende legeredskaber på Europas største Kompan legeplads.

Se og print programmet som pdf her >>

Se og print programmet som billede her >>

Kom glade til fest

Se mere om aktiviterne i galleriet nedenfor, og kom så glade hele familien og nyd en fantastisk dag i Ude og Hjemmes selskab på Egeskov Slot!

Sponsoreret indhold