Livsstil

Far er bare bedst

18. februar 2016 Morten Nøhr Mortensen
Følg denne søde familie. Moren er blevet hyldet på nettet for en sjov video, hvor hun giver sine små trillinger og sin to-årige datter nattøj på. Hun var hurtig. Men farmand var bedre. Faktisk hele 12 sekunder hurtigere. Nyd den søde video.

Det kan være en hård opgave at få de små lagt i seng. Først skal man kæmpe med at få dem i nattøjet og dernæst nærmest hypnotisere dem med sang og godnathistorie, før der endelig er fred.

LÆS OGSÅ: Baby klyngede sig desperat til mor

Det er dog som regel en hyggelig stund og for canadiske Corry White og hendes mand Dan Gibson er det nærmest blevet et lille kunstværk.

Parret har lavet videoer af deres tumlerier med at få ikke blot trillingerne Jackson, Olivia og Levi i nattøjet - men også deres i høj grad livlige to-årige datter Emily. Det ligner et planlagt kaos.

LÆS OGSÅ: Hund undskylder til baby

Fornyligt viste mor Corry i en video, hvordan hun superhurtigt formåede at få de iltre unger gjort klar til natten. Videoen blev et stort hit på de sociale medier – men nu har far Dan bevist, at han i høj grad også mestrer kunsten af få ungerne i nattøjet. Faktisk er han bedre end den superhurtige mor. Videoen er sat lidt op i hastighed – men Dan Gibson er hele 12 sekunder hurtigere end sin kone.

Har du lyst til også at se morens video, så kan du trykker på youtube-videoen her.

Sponsoreret indhold