Livsstil

Far var mor i 16 timer og ved at give op

2. juni 2016 Makn
Facebook
Faderen til to små børn skulle prøve mor-rollen, men indså, at det er et hårdt job. Efter 16 timer var han ved at kaste håndklædet i ringen.
Brad

- Kender du det, når konen siger, at det er meget lettere at være far, og du tænker: Det er da det samme som at være mor"? 

Sådan indleder australske Brad Kearn et Facebook-opslag, der er blevet læst og delt over 18.000 gange. Brad er far til to og fortæller, hvordan han efter bare 16 timer i morrollen var ved at give op.

Han var på arbejde, da hans kone sendte en sms med beskeden om, at hun var blevet akut indlagt med leversvigt. Derfor måtte han haste hjem fra arbejdet og tage sig af parrets små børn på 2 år og 6 måneder. Fra han trådte ind af døren, var der kaos. I et forsøg på at skabe ro, satte han straks en dvd med tegnefilm på til underholdning af den 2-årige og gik så i gang med at varme en sutteflaske til babyen.

Men børnene var utilfredse, der manglede mad i huset og Brad farede forvirret rundt.

Læs også: Jeg fik en ekstra mor

Klistermærker på behårede ben

Som aftenen skred frem med grædende børn, var Brads tålmodighed ved at svinde ind, og i et desperat forsøg på at få den 2-årige Knox til at tie stille, fik han lov til at sætte klistermærker på sin fars behårdede ben.

- Jeg tænkte, at jeg kunne barbere dem af om morgenen. Det vigtigste var, at Knox stoppede med at skrige og ikke vækkede Finn, der endelig var faldet i søvn, skriver Brad.

Men håbet om at Finn bare ville sove blidt hele natten igennem, var ren ønsketænkning. Det meste af natten vandrede Brad hvileløst rundt med en utrøstelig Finn i sine arme og følte, at han var udsat for tortur.

Læs også: Fortæl om min mor

Madrester og legetøj overalt

- Om morgenen var jeg i en zombietilstand, og da Knox stod frisk og udhvilet foran mig klokken 5.30, indså jeg, at jeg langt hellere vil være far, indrømmer Brad.

Han fik lavet morgenmad til børnene og fik dem kun lige i tøjet, da det ringede på døren. Udenfor stod svigermoderen og lignede et spørgsmålstegn.

_ Jeg var ubarberet, morgenhår og tøjet på fra dagen før. Bag mig var der et stort rod med madrester og legetøj over det hele. I det øjeblik vidste jeg, at jeg havde tabt. Og min svigermor vidste, at jeg vidste, at jeg havde tabt. 16 timer i mor-rollen - og jeg havde tabt. Min kone Sarah er stadig indlagt ... skynd dig at blive rask, skat.

 

 

Sponsoreret indhold