Livsstil

Fik tatoveret deres barns modermærker

4. marts 2015 Morten Nøhr Mortensen
Forældrene Tanya og Mark tog en afgørende beslutning en dag, de var i det lokale supermarked. De bemærkede, at folk både hviskede og kiggede hæmningsløst på deres datters store modermærke på benene. Det havde de det svært med, for de så for sig, at deres lille pige ville vokse op og føle sig anderledes.

Tanya og Mark Phillips fra Grimsby i England har truffet en ekstraordinær beslutning for at sikre sig, at deres datter ikke skulle føle sig udenfor. Deres halvanden år gamle pige Honey-Rae blev født med store modermærker – såkaldt portvins-pletter, der strækker sig hele vejen fra overkroppen til låret og ned over underbenet. De mange pletter dækker næsten halvdelen af hendes krop. Mærkerne er ikke farlige, men dog et meget dominerende syn. Så for at vise deres datter, at det ikke er noget at være flov over, har de nu begge tatoveret lignende modermærker på deres ben.

Mærkerne er ikke farlige

Umiddelbart en noget drastisk beslutning, som moren Tanya Phillips dog er meget glad for at have gennemført.

- Som enhver mor ønskede jeg ikke, at min datter skulle føle sig anderledes. Hun skulle være som ethvert andet sundt barn. Og selvom jeg jo udmærket vidste, at mærkerne ikke var farlige, så vidste jeg jo godt, at det kunne få et stor indflydelse i resten af hendes liv, fortæller Tanya til den engelske avis Metro.

LÆS OGSÅ: Lad mig beholde min søn

- Adam og jeg var derfor ikke i tvivl. Ved at lade os tatovere ville vi give Honey-Rae det budskab, at hendes mærker var noget, hun kunne være stolt af. Ikke noget hun skulle være flov over, fortæller Tanya.

Fire timer hos tatovør

Det engelske forældrepar skulle dog igennem en større seance hos en tatovør før de begge havde lignede ”portvins-pletter” på benene. I alt fire timer tog det, inden de havde fået tilstrækkelig rød blæk i huden.

- De fleste mennesker synes, at det er meget ekstremt, men for os var det en helt naturlig ting at gøre for at sikre, at vores datter ikke ville føle sig anderledes eller alene i verden, siger Tanya.

Og tilsyneladende var Honey-Rae begejstret, da hun så, at hendes mor og far havde fået de samme røde pletter.

LÆS OGSÅ: Giv dit barn et trygt skoleskift

- Samme, lød det fra den lille pige, mens hun pegede overrasket på sin mors nu rødplettede lår.

Sponsoreret indhold