Livsstil

Gode bøger til din juleferie

22. december 2016 af redaktionen
Vi har bedt to læseheste om nogle bud på spændende bøger, som du kan hygge dig med i juleferien. Her er deres forslag!
Gode bøger til juleferien

Kvinden i toget

Forfatter: Paula Hawkins

Forlag: Gyldendal

'Kvinden i toget' er en nervepirrende og anmelderrost thriller. Paula Hawkins formår at indfange læseren i et spind af tråde og gætterier. Det er en thriller, som vil passe perfekt til de kolde vinteraftener. Den henvender sig til det voksne publikum og er en typisk thriller på den måde, at den bruger en god rum tid på at opbygge handlingen og personerne. Den er mere drevet af personerne end af selve historien, og derfor tager det også lidt tid at bygge spændingen op. Men det sker til gengæld også med et brag. Der er rigtig mange twists, og det er virkelig fængende!

Køb bogen her - set til 119,95 kr. >>

Gabriels Inferno

Forfatter: Sylvain Reynard

Forlag: Dreamlitt

For tiden er erotiske romaner virkelig populære. 'Gabriels Inferno' skiller sig en smule ud fra 'Fifty Shades of Grey' og de andre erotiske romaner på det punkt, at den fokuserer mere på det sensuelle. Den bruger lang tid på at opbygge en forbindelse mellem de to hovedpersoner, Gabriel og Julia, og der er det forbudte element, som giver handlingen ekstra krydderi. Gabriel er professor på universitet, og Julia er en af hans studerende. De er tiltrukket af hinanden og har svært ved at stå imod. Bogen har mange kontraster: lys og mørke, ung og moden, uskyldig og erfaren. Selv om forfatteren er en mand, har han formået at skrive en virkelig spændende og medrivende erotisk roman, som kvinder kan identificere sig med.

Køb bogen her - set til 189,95 kr. >>

Forbandede Kærlighed

Forfatter: Colleen Hoover

Forlag: LOVEBOOKS

Savner du at læse om romantik på en anderledes måde – ikke bare lyserødt, men også lidt mere hjerteknusende og dybdegående – er 'Forbandede Kærlighed' det perfekte valg. Selv om den rummer mere, er der også en del intimitet mellem vores to hovedpersoner, Tate og Miles. Miles bærer dog rundt på en mørk hemmelighed, som gør, at deres forhold ikke er helt så enkelt. Hvis du har brug for at læse en bog om kærlighed og sex, der samtidig får dig til at føle noget, er dette bogen for dig!

Køb bogen her - set til 179,95 kr. >>

Om de to boganmeldere

Jeg hedder Sabrina Glud og er 28 år. Jeg bor i Korsør og er i gang med min kandidat i engelsk på Syddansk Universitet. Jeg er også freelance-oversætter. Jeg kan godt lide at udfordre mig selv med flere forskellige boggenrer. Jeg skriver boganmeldelser og giver anbefalinger og tips på sabrinasblog.dk. Facebook: sabrinasblog, Instagram: @samhaindk, Twitter: @samhain4000.

Jeg hedder Rikke Simonsen og er 23 år. Jeg bor i Odense, og til dagligt studerer jeg litteraturvidenskab på SDU og arbejder som juleassistance i Arnold Busck. Jeg holder mest af realisme, romantik og fantasy. Jeg skriver boganmeldelser og giver anbefalinger og tips på flyvmedmig.dk. Facebook: Flyv med mig, Instagram: @flyvmedmig.

Få flere anbefalinger af gode bøger til juleferien i Ude og Hjemme nr. 51, som er på gaden den 21.-27. december. 

Sponsoreret indhold