Livsstil

Gode bøger til din påskeferie

4. april 2017 Anne Kristensen
Foto: Pantherstock
Vi har bedt to læseheste om nogle bud på spændende bøger, som du kan hygge dig med i påskeferien. Her er deres forslag!

Titel: Jeg lader dig gå

Forfatter: Clare Mackintosh

Forlag: Aronsen

Sidetal: 425

Er du i humør til en fængslende og psykologisk thriller? I denne bog følger man skiftevis hovedpersonen, der prøver at starte et nyt liv, samt en kriminalkommissær, som forsøger at opklare forskellige sager. Det er en interessant og barsk fortælling, og man bliver vævet ind i den dystre historie, mens man prøver at finde ud af, hvilken forbindelse hovedpersonen har til en af de uopklarede sager…

Køb bogen her >> (Set til 99,95 kr.)

Titel: Anna og det franske kys

Forfatter: Stephanie Perkins

Forlag: LOVEBOOKS (L&R)

Sidetal: 368

Hvis du skal læse én bog dette forår, så lad det være denne. Man får fornemmelsen af den allerførste forelskelse, og der er simpelthen de skønneste beskrivelser af Paris. Derudover handler den om Anna, der skal lære at passe ind et nyt sted i et helt andet land, om venskaber og om kærlighed. Det er den perfekte forårsbog, og hvis man efter endt læsning hungrer efter mere, så er der udgivet to selvstændige efterfølgere: ”Lola og naboens søn” og ”Isla og jagten på lykke”.

Køb bogen her >> (Set til 89,95 kr.)

Titel: Isdragen

Forfatter: George R.R. Martin

Forlag: Gyldendal

Sidetal: 128

Mangler du en sød og letlæst børnebog? Så bør du læse denne fortælling, der også indeholder de fineste illustrationer. Selv om bogen er meget simpel og finurlig, er den på en eller anden måde også lidt hård. Det er en fin historie – især for det yngre publikum – og den fungerer perfekt som højtlæsningsbog.

Køb bogen her >> (Set til 109,95 kr.)

Få flere anbefalinger af gode bøger til påskeferien i det nye Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 5. april 2017.

Om de to boganmeldere

Jeg hedder Sabrina Glud og er 28 år. Jeg bor i Korsør og er i gang med min kandidat i engelsk på Syddansk Universitet. Jeg er også freelance-oversætter. Jeg kan godt lide at udfordre mig selv med flere forskellige boggenrer. Jeg skriver boganmeldelser og giver anbefalinger og tips på sabrinasblog.dk. Facebook: sabrinasblog, Instagram: @samhaindk, Twitter: @samhain4000.

Jeg hedder Rikke Simonsen og er 23 år. Jeg bor i Odense, og til dagligt studerer jeg litteraturvidenskab på SDU og arbejder som juleassistance i Arnold Busck. Jeg holder mest af realisme, romantik og fantasy. Jeg skriver boganmeldelser og giver anbefalinger og tips på flyvmedmig.dk. Facebook: Flyv med mig, Instagram: @flyvmedmig.

Sponsoreret indhold