Livsstil

Jeg minder om Julie fra tv

16. december 2015 af Kristian Bo Eriksen. Foto: Birger Storm, Martin Høien, Hanne Juul
Olivia Hillingsø er blevet årets julehit på tv. Hun er den nye julestjerne i TV2’s julekalender, Juleønsket, som har taget danskerne med storm. Flere end 1 million ser med, når Olivia i rollen som Julie er på skærmen. Julie minder lidt om mig, fortæller hun selv om sin rolle.

Pigen bag Julie i årets mest populære julekalender, Juleønsket, hedder i virkeligheden Olivia Hillingsø. Hun er vild med at spille skuespil, og at være med i Juleønsket er lidt af en drøm for Olivia. For hun er selv noget af en julepige.

Hun elsker at fejre jul, nyder når familien samles, og så er der det lille ekstra for Olivia, at hun næsten har fødselsdag i julen. 17. december fylder hun 13 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Julie minder lidt om mig i virkeligheden. Måske ikke så meget i forhold til tøjstil, men hun er jo bare en normal pige, så det gjaldt bare om at tage noget frem fra mig selv. Også når hun var lidt sur, siger Olivia med et lille smil.

LÆS OGSÅ: Kræftsyge Marlene forbereder sine børn

Skuespiller i familien

Olivias mor og far er Helle la Cour Hillingsø og Jens Hillingsø, og hun har desuden to søstre. En stor og lille, Rebekka på 15 og Barbara på 9. Jens er skuespilleren Ellen Hillingsøs bror, så det er ikke helt mærkeligt, at Olivia også er glad for at være skuespiller. Hun er så glad for at spille teater, at hun de sidste fem år har gået til drama på Kulturskolerne i Gentofte, hvor hun bor. Og så går Olivia også på Eventyrteatret.

– Jeg synes, det er rigtig sjovt at gå på dramaskolen. Og også på Eventyrteatret. Så det vil jeg blive ved med, siger hun.

Men Olivia drømmer endnu større. Hun vil leve af at være skuespiller.

– Og så vil jeg gerne være verdenskendt, røber hun på TV2’s chat.

LÆS OGSÅ: Min mor er mit mareridt

Læs hele interviewet med Olivia i Ude og Hjemme, der er i handlen fra onsdag den 16. december.

Sponsoreret indhold