Livsstil

Julemanden: Derfor skal du holde hemmeligheden

16. december 2017 af redaktionen, Foto Panthermedia
Der er ingen grund til at afsløre sandheden om julemanden over for dine børn - at tro på den gamle mand med nissehuen er nemlig sundt for de små størrelser.
Julemanden: Derfor skal du holde hemmeligheden

Når kalenderen skriver december, er julemanden svær at komme udenom. Men selvom det kan være svært at holde sandheden om den gamle mand med det hvide skæg og røde hue fra børnene, er der god grund til at tage det ganske afslappet. Det skriver mediet Daily Mail.

-Som en stolt tante til fire børn under 4 år har mine tanker omkring julemanden fået ny betydning. Men modsat mange forældre ser jeg udviklingen af en tro på julemanden, og de myter der hører hertil, som imponerende præstationer, der skal fejres - ikke frygtes, fortæller Kristen Dunfield fra Concordia Universitetet i Montreal, Canada. 

Læs også: Julemanden deler penge ud

Julemanden for alle

Kristen Dunfield forsker til daglig i børns tillid - hvordan den opbygges og brydes. Hun fortæller, at mange forældre bekymrer sig om, hvorvidt de opfordre børnene til at tro på julemanden eller ej. Men det er der slet ikke nogen grund til - det er nemlig slet ikke forældrenes opgave.

-Faktisk er den bedste tilgang at støtte dine børn, mens de selv regner den ud. Det vil de gøre, og det vil ikke være så slemt, som du regner med, fortæller hun og fremhæver et studie, der påviste, at forældrene tog afsløringen af sandheden om julemanden langt værre end børnene. De var nemlig overraskende positive 

Læs også: 7-årig bad julemanden om hjælp

Sponsoreret indhold