Kærlighed

30 år og stadig jomfru

13. februar 2021 Helle Hartz Foto: Panthermedia
Gitte er 30 år og stadig jomfru. Det skammer hun sig over og ved ikke, hvordan hun kommer i gang. Læs svaret her.

Kære brevkasse
Jeg skriver til dig med noget, som jeg skammer mig ret meget over. Jeg er en kvinde på 30 år, og jeg har aldrig været i seng med nogen. Da jeg var yngre, tænkte jeg, at jeg ville ”gemme det”, til jeg mødte en, jeg vir­kelig var forelsket i, og jeg har også haft et par kærester, men jeg har bare aldrig rigtig haft lyst til at være intim med dem, og som regel stoppede vores forhold, når vi nåede dertil, og jeg sagde nej.
Nu er jeg både usikker på mig selv og usikker på, hvad en fyr vil sige til det, hvis jeg møder en, og vi kommer dertil. Vil han ikke synes, at jeg er mærkelig?
Hilsen Gitte

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kære Gitte
Der er ikke noget galt i stadig at være jomfru i din alder. Det er selvfølgelig nok ikke det mest ”almindelige”, men jeg synes, det er fint, at du har villet vente, indtil du mødte en, du var forelsket i, og lige så fint, at du har sat din grænse, når du har haft muligheden for det tidligere, fordi du ikke har haft lyst. Jeg synes også, det er ærgerligt, at du er blevet så usikker på dig selv omkring det her, for det har du bestemt ingen grund til. Det at have sex med et andet menneske kræver ofte tillid, fordi man netop er så intime sammen, og jeg tænker, at når du møder en, du har lyst til at dele det med, så skal du bare være ærlig om­kring, at du er jomfru.

Jeg er helt sikker på, at den mand, du vælger at være sammen med, også er en, du føler dig tryg ved, og hvis du har den følelse, kan du også sagtens fortælle ham det uden at være bange for, om han vil synes, du er mærkelig. Prøv at se det fra hans side: Tænk sig at møde en kvinde, som man er vild med, og som samtidig er forholdsvis uberørt og dermed ikke nødvendigvis slæber rundt på en masse bagage eller mere eller mindre dårlige ople­velser eller har nogle specielle forventninger. Og han har mu­ligheden for at vise dig, hvor dejligt det kan være, og være med til at forme din fremtidige seksualitet. Det er da næsten en gave. Og så vil jeg opfodre dig til at onanere, hvis du ikke allerede gør det. Det er en su­pergod måde at lære sig selv og sin seksualitet at kende på, samtidig med at det jo giver én en masse dejlige orgasmer – alt sammen noget, du kan tage med dig på din forestå­ende nye seksuelle rejse med en partner. Så pak skammen sammen, og kast sig ud i det. Der venter dig mange dejlige og frække oplevelser forude, når du møder den rigtige.
De bedste hilsener Helle

Læs også: Jeg er stadig jomfru

Sponsoreret indhold