Kærlighed

7 grunde til at kønne kvinder ofte er singler

26. januar 2018 af redaktionen, foto Panthermedia
Hun er klog og køn, men stadig single. Hvordan kan det mon passe? Forskning giver nu svar på, hvorfor flotte kvinder ofte er singler. Det er der nemlig flere grunde til.
For mange kan det væe uforstående, hvorfor kønne og intelligente kvinder er singler, men det er der en forklaring på

De har styr på tøjet, neglene er rødlakerede og frisuren sidder som den skal. De ligner nogle som kan få alt, men alligevel mangler der noget, de har nemlig ikke en partner under armen. De mangler at møde drømmemanden, men de supertjekkede kvinder kan godt skræmme mændene væk.

Mange kan ikke forstå, hvorfor de kønne og intelligente kvinder er singler, når mændene burde stå i lange køer. Forskere har nu fundet syv årsager, skriver mediet Lajkat.

1. Mænd føler sig truet

Forskning viser, at intelligente og kloge kvinder kan have tendens til at skræmme mændene væk. Kvinderne kan nemlig skræmme nogle mænd væk, hvis de oplever et knæk på deres maskulinitet. Hvis de for eksempel er sammen med kvinder, der ligger over gennemsnittet, når det kommer til udseende og intelligens, kan de føle sig truet og mindre maskuline.

Læs også: Derfor har du ingen kæreste

2. Tror de ikke har en chance

Selv hvis en kvinde udstråler charme, selvtillid og lækkert hår, kan der være en grund til, at pladsen ved siden af hende ikke er besat. Hvis mændene føler, at de ikke har en jordisk chance, tør de ganske simpelt ikke prøve. De er skræmt væk, inden de når at sige hej.

3. Hun er kræsen

Selvsikre kvinder har ofte en lang liste med ønsker og krav, som mænd skal opfylde og leve op til, inden de kan blive betragtet som potentielle kærester. Kvinderne tager ikke hvilken som helst mand, hvis de ikke lever op til forventningerne. Kvinderne ved, hvad de vil have, og de tager derfor ikke den første og den bedste.

4. Hun vil have kontrol over eget liv

Attraktive kvinder vil have fingeren på pulsen og er ikke interesseret i, at andre tager styringen over deres liv. Vi er langt forbi det gamle syn på kvinder, hvor mændene havde magten og bestemte over kvinder. I dag er kvinder frigjorte og gider ikke, hvis mænd vil kontrollere og bestemme over dem. Så vil de hellere være en mand foruden. Kønne stærke kvinder kan derfor have tendens til at værdsætte friheden frem for kærligheden.

5. Verdens bedste venner

Hvem har brug for en partner, hvis man har verdens bedste venner? Hvis valget står mellem en bytur med pigerne eller en date med en potentiel kæreste, er det ofte veninderne, der vinder den kamp. Som ordsproget siger: kærester kommer og går, mens venskaber består.

Læs også: Netdating: Jeg mistede troen på ægte kærlighed

6. Hun har ikke brug for et forhold

Succesfulde kvinder kan ofte have så travlt med deres ambitioner og karriere, at de helt glemmer at pleje forholdet. De kan have så mange ting på deres to-do liste, at de hverken har tid eller energi til en kæreste. De klarer sig selv og fokuserer på deres succes.

7. Hun elsker sig selv mere end nogen anden

En køn og selvsikker kvinde kan have nok i sig selv. De har ikke brug for en mand, der overøser dem med søde ord og kærlige kram, da de er gode til at elske sig selv.

Sponsoreret indhold