Kærlighed

Brev til Mimi: Hans kæreste er pinligt ung

4. marts 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
Den pinligt berørte blev skilt for et halvt år siden, og nu er hendes 52-årige eksmand flyttet sammen med en kvinde på 26. Det er flovt, synes hun, og hun vil gerne have Mimis mening. Mimi giver hende et meget kontant svar.

Kære Mimi
Min mand og jeg blev skilt for et halvt år siden. Det var en fælles beslutning, så ingen af os var sårede over det. Vores børn er voksne, og de har også taget det pænt. Kort tid efter skilsmissen fandt min eksmand en ny kæreste. Det ville jeg umiddelbart ikke have problemer med, da jeg mener, at vi begge skal videre og leve hvert vores liv. Problemet er, at han er 52 år og hun er 26 år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hvad vil hun med ham?

Jeg synes helt ærligt, at det er decideret pinligt, at hun er så ung. Han kunne jo være hendes far! Jeg undrer mig også over, hvad sådan en ung kvinde vil med en moden herre? Hvad hvis hun vil have børn?
De bor sammen, og vores voksne børn besøger dem af og til, og de giver også udtryk for, at de synes, det er lidt pinligt. De er jo næsten jævnaldrende med deres fars nye kæreste, og det er mærkeligt for dem. Jeg ved, jeg ikke burde blande mig, men jeg synes altså, det er lidt svært…
Hilsen Den pinligt berørte

LÆS OGSÅ: Vi er ligeglade med fordomme

Bland dig udenom

Kære Pinligt berørte
Jeg kan kun give dig et eneste råd: Bland dig udenom! Du må undskylde, at jeg er lidt barsk, men jeg kan virkelig ikke se, at det er noget, du skal føle dig pinligt berørt over. I var enige om at blive skilt, I skal hver især begynde et nyt liv, og det gør I så på hver sin måde.
Du og dine børn kan da sagtens smile lidt over aldersforskellen, men hvis din mand er glad, skulle I faktisk også være det. Kom videre med dit eget liv og find dig eventuelt en dejlig ny mand – eller nyd at være alene.
Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold