Kærlighed

Brev til Mimi: Min datter har en affære med en gift mand

26. august 2020 af Dorthe Wamsler. Modelfoto: Panther Media
"Mormor" har opdaget, at hendes datter har et forhold til en gift mand. Hun bliver bedt om at passe barnebarnet, når elskeren kommer på besøg, og det bryder hun sig ikke om. Mimi forstår hende, men hun råder hende også til at blande sig uden om. Er du enig?

Kære Mimi
Min datter blev skilt for to år siden og har været så heldig at få en bolig i nærheden af mig, hvor hun bor med sin datter på nu 7 år. Jeg tager mig meget af mit barnebarn, og det er en stor glæde for mig. Jeg er fraskilt og på efterløn og har tiden til det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jeg kender hans kone

De seneste par måneder har jeg dog været barnepige på en lidt kedelig baggrund, for min datter har et forhold til en gift mand. Når han dukker op, ringer hun og sender den lille hen til mig, hvor hun overnatter.
Jeg har fundet ud af, hvem han er. Han er noget ældre end min datter, og jeg har arbejdet sammen med hans kone. Jeg har sagt til min datter, at jeg synes, det er noget værre rod, men hun har bedt mig om at blande mig uden om. Nu er det mit barnebarn, der ringer og spørger, om hun må sove hos mig, og det vil jeg jo ikke sige nej til.
Min datters far havde også affærer et par gange, og det var bestemt ikke rart. Jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op og har brug for et råd.
Med venlig hilsen Mormor

LÆS OGSÅ: Sex og samlivsbrevkassen: Jeg venter og venter ...

Fokuser på dit barnebarn

Kære Mormor
Jeg kan godt forstå, at du – ikke mindst på grund af dine egne erfaringer – er kritisk over for din datters forhold. Det er en kompliceret sag, som kan give meget bøvl. Alligevel mener jeg ikke, du kan gøre noget ved det. Du bliver nødt til først og fremmest at tænke på dit barnebarn. Hendes behov kommer i første række, og hun har brug for en sikker havn. Hun ved formentlig ikke, hvad der foregår, men måske føler hun sig alligevel lidt sat i anden række.
Din datter er et voksent menneske, som må tage ansvar for sine eget liv. Du kan give din mening til kende en enkelt gang, men hun bestemmer selv. Glæd dig over dit barnebarn og jeres nære forhold. Samværet med hende bliver ikke dårligere af, at hendes mor bruger sin tid på noget, som du ikke bryder dig om.
Kærligt talt Mimi

Sponsoreret indhold